Uw winkelwagen is leeg!

icoon sarah wit

icoon abraham witicoon halve abraham witicoon halve sarah witicoon geboorte witicoon huwelijk witicoon schilden vlaggen witicoon 65 witicoon nieuw witicoon actie wit skytubeswit

mrt 23

Levering tijdens Corona cricis

Ook wij krijgen telefoontjes mbt de verhuur van onze poppen. Met de huidige landelijke maatregelen/voorschriften heeft dit voor ons nog geen concequienties en u kunt dus gewoon van onze diensten gebruik blijven maken.

De jarige of jonge ouders toch blij verrassen 🎉🤗 met een...

Lees meer...

feb 7

Abraham Trucker opblaasfiguur

Geen kleintje! Dit is een echt grote en stoere Abraham Trucker pop. Van alle leeftijden te voorzien. Ook als eyecatcher voor opening/demo/feest bij een auto- of bandenzaak etc. Huren voor de Abraham trucker, sleutelaar of krachtpatser.

Lees meer...

feb 7

Abraham Wielrenner opblaas

Nu te huur, onze nieuwe Abraham Wielrenner als opblaasfiguur. Naast de klassieke wielrenner nu ook de opblaas variant in de verhuur. Mooi groot en opvallend. Van alle leeftijden te voorzien. Zelf afhalen in Hengelo, of lekker laten bezorgen dan zetten we de pop ook voor je op.

Lees meer...

feb 7

Sarah opblaas rollator en Abraham rollator

Abraham opblaas rollator of Sarah rollator huren. Van PVC gemaakt dus vrolijke kleurtjes. Met flesje bier en flesje wijn voor de feestganger. Circa 350 cm hoog. Let wel op dat je voldoende vlakke ruimte in de tuin hebt voor de rollator. Net nieuw in Nederland. Afhalen kan in...

Lees meer...

jan 2

Abraham Beach

Weer 2 leuke nieuwe opblaasfiguren in ons assortiment. Abraham Beach (de Sarah komt nog) en de Sarah Gezellige dame. Ze kunnen van alle leeftijden voorzien worden 0-99.

Lees meer...