Uw winkelwagen is leeg!

icoon sarah wit

icoon abraham witicoon halve abraham witicoon halve sarah witicoon geboorte witicoon huwelijk witicoon schilden vlaggen witicoon 65 witicoon nieuw witicoon actie wit skytubeswit

Levering tijdens Corona cricis

Update 21 januari:

Avondklok vanaf 21.00 uur. Mocht u een bestelling hebben lopen met een aflevertijdstip later dan 20.30 uur dan nemen wij contact met u op voor een oplossing.  Retour halen van poppen zullen we nu meer naar de middag verplaatsen ivm de korte avond. Zelf afhalen en retour brengen blijft op hetzelfde tijdstip (andere tijden in overleg).

 

Update 14 december:

Met de nieuwe landelijke maatregelen/voorschriften van 14-12-2020 heeft dit voor ons geen consequenties en u kunt dus gewoon van onze diensten gebruik blijven maken.

- Vooraf online of telefonisch bestellen.

- Afhalen op aangewezen tijdstippen, kom wel alleen!

- Laten bezorgen/opzetten door ons, dit kan overdag of in de avond. Wij plaatsen alleen als u de richtlijnen van het RIVM in acht neemt!

 

De jarige of jonge ouders toch blij verrassen 🎉🤗 met een pop of geboortebord en liever niet zelf afhalen of plaatsen.. .? Wij bezorgen EN plaatsen tot 40km om Hengelo. Binnen Hengelo zelfs gratis, daarbuiten tegen een km vergoeding. U hoeft hiervoor ook niet zelf aanwezig te zijn. U betaald via Tikkie of bank en wij plaatsen names U of namens de familie/vriendengroep. Daar hoeft dus niemand bij te zijn, maar wordt de jarige toch niet vergeten en in het zonnetje gezet 😊.
Zowel overdag als in de avond bezorgen we.

Dit geldt alleen voor de klassieke modellen. Voor de opblaaspoppen hebben we wel heel even op gepaste afstand een helpend handje nodig.


Reacties
(Gaarne inloggen of registreren om te reageren)