Abraham huren Almelo

Wil je een Abraham pop huren in Almelo, voor je man, vader, vriend of collega, kies dan een passend model Abraham pop.  Hiervoor bent u bij Gekkepoppen aan het juiste adres. Het opzetten van een Abraham opblaasfiguur of traditionele Abraham pop in Almelo is al een feest, gezellig met je familie, de buurt of vriendengroep. Gekkepoppen heeft genoeg keuze, scherpe prijzen en een goede klantenservice. Maak er een feest van met ons ruime aanbod aan Abraham opblaaspoppen en klassieke poppen. Met keuze uit meer dan 70 modellen is er voor u in Almelo voldoende om uit te kiezen. Eenvoudig geeft u via onze webshop of telefonisch uw keuze door. We maken een Abraham huren voor hierdoor zeer eenvoudig.
Kies uit meer dan 35 Abraham opblaasfiguren en meer dan 50 traditionele Abraham poppen. Heb je geen tuin dan hebben we speciaal voor binnen of balkon ook de nieuwe Indoor Abraham pop. Met zijn geringe afmeting en zeer stille luchtpomp past deze in elke woonkamer.

Je kunt de Abraham natuurlijk zelf bij ons ophalen, maar we kunnen de pop ook in Almelo bezorgen. Dit doen we op een afgesproken tijdstip in de avond (en zetten de Abraham dan ook voor je op) of overdag is ook mogelijk bij je thuis of bij de buren of op je werk, wat je zelf makkelijker vindt. Voor het bezorgen in Almelo, inclusief ophalen en gratis opzetten, betaal je circa € 19,- (afhankelijk van het adres).

 

Abraham pop verhuur in Almelo

Vroeger was een Abraham nog een grauwe oude kerel, De huidige vijftiger is nog jong en dat zie je terug in ons grote aanbod! Er meer dan genoeg keuze als het gaat om de traditionele poppen en opblaasfiguren. In Almelo kunt u eenvoudig een Abraham huren die helemaal bij de tijd is. Is de nieuwe vijftiger een fanatieke sporter, tennisster, boekhouder, gaat graag op vakantie of vindt hij een biertje lekker? Gekkepoppen heeft voor deze jarige zeker een passend model. Kijk daarom snel bij onze traditionele poppen en opblaasfiguren voor het juiste model.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

cross-circlechevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram