Veelgestelde vragen

Nee. Wij zijn 7 dagen per week geopend van maandag t/m zaterdag tussen 16.30-18.00 uur en zondag tussen 18.00-19.00 uur, overige tijden overdag alleen in overleg, op zondag uitsluitend tussen 18.00-19.00 uur. Wel zijn we van maandag t/m zaterdag van 9.00-22.00 uur via app, telefoon en mail bereikbaar, woensdag van 14.00-22.00 uur en zondag van 16.00-22.00 uur.
De opblaasfiguren kunnen in een gewone personenauto vervoerd worden. De klassieke poppen ook, maar moeten meestal liggend vervoerd worden, wel even makkelijk dat je de achterbank alvast plat legt voordat je bij ons komt ophalen.
Ja dat is geen probleem, ze blijven gewoon staan en zakken niet in elkaar.
Dat is zeker mogelijk, maar wel even met 2 personen doen. Alle benodigdheden voor het opzetten zitten in ons Optimaal Installatiepakket, die krijg je standaard meegeleverd bij de pop en je krijgt een goede uitleg van ons. Zelf wel even een goede hamer meenemen ivm de haringen.
Ja dat kan. Als je de pop doorgeeft van welke pop je het masker mooier vind of een andere idee hebt is dat meestal geen probleem.
Ja dat is mogelijk. Alleen doen wij dat wel zelf ivm de bouw van de pop. U dient de kleding dan minimaal 4 dagen voordien bij ons langs brengen.
Nee, wij versturen niet per post. Uw bestelling kan wel bezorgd worden tot uiterlijk 30 km om Hengelo. Dit doen wij met onze eigen bezorgdienst. Je ontvangt van ons een aflevertijdstip met een tijdslot van 15 minuten. Je hoeft dus niet onnodig te wachten.
Dit kun je berekenen bij het bestellen van de pop. Zodra je het afleveradres hebt ingevuld krijg je de bezorgkosten te zien. Je kunt dan altijd nog voor zelf afhalen kiezen. Het bedrag is inclusief opzetten en weer ophalen. Voor bezorgingen onder de € 22,50 rekenen we een extra toeslag van € 7,50 ook in Hengelo.
Nee, je hoeft bij ons geen borg te betalen, maar verwachten natuurlijk wel dat je zuinig met onze spullen omgaat. Mocht bij het terugbrengen artikelen zijn vergeten.....dan rekenen we daar wel direct een bedrag voor. Dit ontvang je bij het inleveren weer retour. Bij terugkomst controleren we direct de poppen op gebreken, u kunt daar op wachten. Bij smerig geworden poppen (nat is geen probleem) of er zit een scheur in, dan worden hier kosten voor gerekend die ter plekke betaald moeten worden.
Je kan bij ons met een Tikkie of contant afrekenen bij het afhalen of bezorgen van de pop of geboorte item. Pinnen is niet mogelijk. Op het moment van bestellen via de site hoef je dus nog niet af te rekenen. Mocht je bij het plaatsen niet aanwezig kunnen zijn (ivm vakantie of spoedje met een geboortebord) dan kunnen we je ook voordien een Tikkie sturen. Bedrijven kunnen op rekening, alleen het bedrag moet voor levering voldaan zijn.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram