Abraham huren Borne

Wil jij een Abraham pop huren voor in Borne? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen namelijk jouw opblaasbare Abraham pop of klassieke Abraham pop thuis in Borne. Gekkepoppen is de grootste aanbieder van Sarah en Abraham poppen in Oost-Nederland. Gemakkelijker dan bij ons wordt het dus niet. Wij installeren de pop zelfs voor je zonder meerprijs. Voor het bezorgen van de pop in Borne rekenen we ongeveer € 12,- dat is inclusief weer ophalen en opzetten. Bezorgen doen we standaard in de avond op een afgesproken tijdstip. Maar overdag kan zeker ook, dus ook op je werk of bij de buren.

 

Welke Abraham moet ik huren

Welke pop je moet of kunt huren is afhankelijk van de locatie en smaak uiteraard. Heb je voldoende ruimte en vind je hoe groter hoe mooier het beste, kies dan de leukste pop uit meer dan 35 Abraham opblaasfiguren

Heb je minder ruimte in de tuin, of heb je helemaal geen tuin of vind je een pop die nog wat kunt personaliseren veel leuker, kies dan een van onze 50 traditionele Abraham poppen. Deze hoef je ook niet op de stroom aan te sluiten en zijn weerbestendig.

Sinds kort hebben we ook de nieuwe Indoor Abraham pop Met zijn geringe afmeting van maximaal 2 meter hoog en zeer stille luchtpomp past deze in elke woonkamer, feestlocatie of bij je collega naast het buro.

 

Abraham verhuur Borne

Of het nu gaat om een grijze ouder lijkend model met een baard een jonge Abraham pop met bier of een Stoere Abraham, wij hebben een zeer ruime keuze in opblaasfiguren en klassieke poppen. Daar is voor Borne zeer zeker wat bij. Voor elke jarige hebben wij een mogelijkheid. Je kunt deze bijzondere 50 jarige verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Een opblaas Abraham in de tuin, op het werk, op het balkon, op de feestlocatie of binnen in huis in Borne...die kunnen wij leveren. De Abraham in Borne kan er niet omheen.

Vind je het lastig om de pop zelf af te halen en op te zetten, wij kunnen dit voor je doen. Met onze eigen bezorgservice kunnen wij dit als geen ander. Je mag je Abraham pop uiteraard ook zelf bij ons afhalen.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram