Abraham huren Enschede

Een Abraham huren in Enschede voor je echtgenoot, buurman, vriend of collega. Dat doe je maar één keer en we hebben het dan over een feest dat begint met het opzetten van de bekende Abraham. Hiervoor bent u bij Gekkepoppen aan het juiste adres. Niet alleen als het gaat om het huren van een Abraham pop in Enschede, ook geven we u meer dan genoeg keuze, scherpe prijzen en een goede klantenservice. Maak er een feest van met ons ruime aanbod aan Abraham opblaasfiguren en klassieke poppen. Met keuze uit meer dan 70 modellen is er voldoende om uit te kiezen. U plaats uw bestelling makkelijk u via onze webshop of telefonisch. Wij maken een Abraham huren in Enschede daardoor gemakkelijk voor iedereen.
Kies uit meer dan 35 Abraham opblaasfiguren en meer dan 50 traditionele Abraham poppen. Heb je geen tuin dan hebben we speciaal voor binnen of balkon ook de nieuwe Indoor Abraham pop Met zijn geringe afmeting en zeer stille luchtpomp past deze in elke woonkamer.

Je kunt de Abraham natuurlijk zelf bij ons ophalen, maar we kunnen de pop ook in Enschede bezorgen. Dit doen we op een afgesproken tijdstip in de avond (en zetten de Abraham dan ook voor je op) of overdag is ook mogelijk bij je thuis of bij de buren of op je werk, wat je zelf makkelijker vindt. Voor het bezorgen in Enschede betaal je tussen de circa € 8,- en circa € 20,- (Glanerbrug) afhankelijk van het adres. Dit bedrag is dan inclusief het weer ophalen van de pop. Opzetten van de klassieke pop of opblaasfiguur doen we gratis!

Abraham pop verhuur Enschede

Vroeger was een Abraham nog een grauwe oude man, maar die tijd ligt gelukkig achter ons. De huidige vijftiger is actiever dan ooit en dat zie je terug in ons grote aanbod! Natuurlijk is er meer dan genoeg keuze als het gaat om de traditionele poppen en opblaasfiguren. Maar in Enschede kunt u net zo eenvoudig een Abraham huren die verder gaat dan het traditionele.

Is de nieuwe vijftiger een fanatieke sporter, autorijder, tennisser,  klusser of vind hij een biertje of wijntje lekker? Gekkepoppen heeft voor deze jarige zeker een passend model.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram