Abraham huren Hengelo

De leukste Abraham pop huur je in Hengelo, wij hebben keuze uit meer dan 70 modellen. Wil jij een Abraham pop huren voor in Hengelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.  Het plaatsen van de Abraham pop gebeurt de avond voor de verjaardag. De tuin wordt mooi versierd en voor een uitgebreide lijn versiering kun je ook bij ons terecht. Je kunt niet alleen zelf afhalen bij ons, wij bezorgen namelijk jouw opblaasbare Abraham pop of klassieke Abraham pop thuis in Hengelo. Gekkepoppen is de grootste aanbieder van Sarah en Abraham poppen in Oost-Nederland. Wij bezorgen in Hengelo. Gemakkelijker dan bij ons wordt het dus niet. Wij installeren de pop zelfs voor je zonder meerprijs.

 

Welke Abraham huren Hengelo

Niet iedereen is het zelfde. De ene kan het niet gek genoeg, de andere persoon is zeer bescheiden. Daarom hebben wij  een zeer uitgebreide keuze in poppen en huur je altijd een passend model. Een Ouwe Lul, een motorrijder of een kantoor type, wij bieden het aan.

Kies uit meer dan 35 Abraham opblaasfiguren en meer dan 50 traditionele Abraham poppen. Heb je geen tuin dan hebben we speciaal voor binnen of balkon ook de nieuwe Indoor Abraham pop Met zijn geringe afmeting en zeer stille luchtpomp past deze in elke woonkamer.

 

Abraham verhuur Hengelo

Of het nu gaat om een grijze ouder lijkend model met een stok, een jonge Abraham pop strak in pak of een sportieve Abraham, wij hebben een zeer ruime keuze in opblaasfiguren en klassieke poppen.
Voor elke jarige hebben wij een mogelijkheid. Je kunt deze bijzondere 50 jarige verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.
Een opblaas Abraham in de tuin, op het werk, op het balkon, op de feestlocatie of binnen in huis in Hengelo...die kunnen wij leveren.
De Abraham in Hengelo kan er niet omheen.
Vind je het lastig om de Abraham pop zelf af te halen en op te zetten, wij kunnen dit voor je doen. Met onze bezorg- en opzetservice in Hengelo kunnen wij dit als geen ander.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram