Abraham huren Oldenzaal

Een Abraham huren in Oldenzaal voor je echtgenoot, buurman, vriend of collega, dat doe je maar één keer en dat begint met het opzetten van de pop de avond voor de verjaardag. Dit is altijd een leuke happening met vrienden, buren of clubgenoten. Vaak blijft het ook niet bij 1 pop, maar elke clubje plaatst zijn eigen pop.

Voor een groot assortiment, goede service en nette prijzen bent u bij Gekkepoppen aan het juiste adres. Maak er een feest van met ons grote aanbod aan opblaasfiguren en klassieke poppen.

 

Welke Abraham huren Oldenzaal

Met keuze uit meer dan 70 modellen is er voor u voldoende om uit te kiezen. Eenvoudig geeft u via onze webshop of telefonisch uw keuze door. Via onze webshop zie ook direct of je keuze nog beschikbaar is voor jou huurperiode. We maken een Abraham huren voor u in Oldenzaal hierdoor zeer eenvoudig. Kies uit meer dan 35 Abraham opblaasfiguren en meer dan 50 traditionele Abraham poppen. Heb je geen tuin dan hebben we speciaal voor binnen of balkon ook de nieuwe Indoor Abraham pop Met zijn geringe afmeting en zeer stille luchtpomp past deze in elke woonkamer.

Je kunt de Abraham natuurlijk zelf bij ons ophalen, maar we kunnen de pop ook in Oldenzaal bezorgen. Dit doen we op een afgesproken tijdstip in de avond (en zetten uw bestelling dan ook voor je op) of overdag is ook mogelijk bij je thuis of bij de buren of op je werk, wat je zelf makkelijker vindt. Voor het bezorgen in Oldenzaal betaal je circa € 16,- afhankelijk van het adres. Dit bedrag is dan inclusief het weer ophalen van de pop. Opzetten van de klassieke pop of opblaasfiguur doen we gratis!

 

Abraham pop verhuur Oldenzaal

Vroeger was een Abraham nog een grauwe oude man, maar die tijd ligt gelukkig achter ons. De huidige vijftiger is actiever dan ooit en dat zie je terug in ons grote aanbod! Natuurlijk is er meer dan genoeg keuze als het gaat om de traditionele poppen en opblaasfiguren. Maar u kunt net zo eenvoudig een Abraham huren die verder gaat dan het traditionele.

Is de nieuwe vijftiger een gedreven sporter, autorijder, skier,  klusser of vind hij een biertje of wijntje lekker? Gekkepoppen heeft voor deze jarige zeker een passend model. Kijk snel bij onze opblaaspoppen of traditionele modellen en maak je keuze.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram