Abraham opblaaspop huren

Abraham opblaaspop huren? Keuze uit bijna 40 Abraham opblaasfiguren. Het zetten van zo'n grote opblaaspop is een goede traditie in Twente. Wij hebben voor elke jarige wel een passend model. Heeft de 50-jarige een bepaalde hobby of beroep? Een Trucker, bouwvakker, drinkt graag bier of is hij kaal... Kies eenvoudig de leukste Abraham pop uit.

Bij Gekkepoppen in Hengelo huur je net even dat andere model opblaasfiguur.

Het huren van een Abraham pop in Twente is een unieke en opvallende manier om de 50-jarige verjaardag van je echtgenoot, buurman, collega, clubgenoot of vriend te vieren. Bij Gekkepoppen, de grootste verhuurder van opblaasfiguren in Oost Nederland, ben je verzekerd van een feestelijke en verrassende ervaring. Of je nu op zoek bent naar grote opblaasfiguren of juist kleine opblaasfiguren, wij hebben een uitgebreid assortiment om aan al je wensen te voldoen.

 

Abraham pop ophalen of  laten bezorgen

Wat ons onderscheidt van de rest, is niet alleen de variëteit aan opblaasfiguren, maar ook de service die we bieden. Met onze gratis opzetservice hoef je je geen zorgen te maken over het installeren van de gehuurde Abraham pop. Wij zorgen voor alles, van het plaatsen van de pop tot het bevestigen met haringen en het gebruik van een gondzeil om de pop te beschermen. Daarnaast leveren we een krachtige blower, een verlengsnoer van 10 meter en een geluidreducerende afdekbox voor de blower. Alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feest! Bezorgen doen we maximaal 30 km om Hengelo zoals in de plaatsen Borne, Delden, Haaksbergen, Hengevelde, Enschede, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Almelo, Wierden, Rijssen, Enter, Goor, Markelo of Holten.

Als je liever zelf de Abraham pop wilt ophalen, kan dat ook. Ons afhaalpunt bevindt zich in Hengelo, zodat je gemakkelijk je gehuurde opblaasfiguur kunt meenemen en opzetten op het gewenste moment. Het gehele pakket past in elke personenauto. Of je nu kiest voor zelf afhalen of gebruikmaakt van onze bezorgservice, wij zorgen ervoor dat alles op rolletjes loopt.

 

Hoe bestel je de Abraham pop

Onze online bestelprocedure is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Je kunt ook telefonisch bestellen als je persoonlijk advies wilt of specifieke vragen hebt. Of het nu gaat om opblaas poppen voor binnen (indoor) of opblaas poppen voor buiten, wij hebben de perfecte Abraham pop voor elke gelegenheid.

 

Abraham huren voor bedrijven

Niet alleen particulieren maken gebruik van onze diensten, maar ook bedrijven weten ons te vinden. Wij leveren opblaasfiguren aan bedrijven om een collega te verrassen tijdens zijn of haar verjaardag of pensioen. Het is een originele en humoristische manier om waardering aan je collega te tonen.

 

Het huren van een Abraham pop in Twente bij Gekkepoppen staat garant voor een feestelijke ervaring. Met onze uitgebreide selectie opblaasfiguren, gratis opzetservice, bezorg- of afhaalmogelijkheden, en complete levering met accessoires, maken wij van elke verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis. Bestel vandaag nog en maak je feest compleet met Gekkepoppen, de specialist in opblaasfiguren in Oost Nederland.

 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

cross-circlechevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram