Abraham pop 50 jaar huren

Gekkepoppen in Hengelo dé specialist op het gebied van Abraham 50 jaar pop huren. Of je nu een jarige vriend, buurman, vader of collega wilt verrassen, wij hebben altijd de juiste opblaasbare Abraham of klassieke Abraham pop voor jou. Ons verhuur assortiment bestaat uit de meest verschillende en unieke Abraham poppen van Nederland, waardoor je altijd een bijpassende pop kunt vinden die bij de jarige past.

Ben jij op zoek naar een grote of kleine pop? Dat maakt niet uit, want wij bieden poppen in verschillende formaten. Of je nu een pop binnen of buiten wilt plaatsen, wij hebben altijd een pop die bij je wensen past. Van kleine poppen van 2,5 meter hoog, tot gigantische reuzen van 4,5 meter hoog, wij hebben het allemaal. Onze opblaasfiguren worden standaard met het Optimaal Installatiepakket geleverd. Hierin zitten diverse haringen voor de bevestiging, 10 mtr verlengkabel, grondzeil, stekkersafe, 4 pionnen en een geluidreducerende afdekbox.

Abraham 50 jaar laten bezorgen of afhalen

Maar het gemak houdt niet op bij de keuze van de pop. Bij Gekkepoppen kun je ook genieten van thuisbezorging met onze eigen bezorgservice. Je hoeft zelf niet meer op pad om de pop op te halen, wij brengen hem op een afgesproken tijdstip bij de 50-jaige Abraham zodat je er zelf ook bij bent en zetten de pop dan voor je op. Na gebruik halen we de pop weer op, hoef je zelf niks voor te doen. We bezorgen tot maximaal 30 km om Hengelo.

Wil je de pop voor de 50 jaar Abraham toch liever zelf afhalen en opzetten. Dat kan uiteraard ook. Dit kan 7 dagen per week. Van maandag t/m zaterdag tussen 16.30-18.00 uur en op zondag tussen 18.00-19.00 uur.

Kies dus voor Gekkepoppen uit Hengelo voor jouw verrassende Abraham 50 jaar pop. Verras de jarige met een bijpassende pop die precies bij hem of haar past en maak de verjaardag onvergetelijk. Bestel vandaag nog en geniet van onze uitstekende service en snelle levering.

 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram