Abraham pop Rijssen huren

Wil je een Abraham pop huren voor in Rijssen? Maak van elke verjaardag een onvergetelijk feest met Gekkepoppen.

Ben je op zoek naar een unieke en feestelijke manier om een bijzondere verjaardag te vieren in Rijssen? Ontdek dan onze uitgebreide collectie van maar liefst 70 Abraham poppen die te huur zijn bij Gekkepoppen! Maar tegenwoordig is z0'n pop niet alleen maar voor de 50-jarige. Ook al voor een 18-jarige hebben we mooie jonge modellen of voor een collega die met pensioen gaat, die zet je ook in het zonnetje.

 

Welke Abraham pop huren in Rijssen

Heeft de jarige Abraham een bepaalde hobby of beroep? Doet hij veel aan sporten of shoppen, zit hij de hele dag op kantoor, is hij leraar of is hij een autoliefhebber? Bij Gekkepoppen in Hengelo hebben we voor iedereen wel wat. Je hoeft dus niet steeds eenzelfde pop te huren. Je kunt bij ons afhalen, maar we bezorgen ook in Rijssen voor een kleine meerprijs. We zetten de pop dan tevens voor je op en breken hem ook weer of. Lekker makkelijk toch.

Bekijk snel de grootste collectie poppen van oost Nederland

 

Waarom kiezen voor Gekkepoppen

  • Enorme keuze: Met 140 verschillende modellen zit er zeker weten een pop bij die perfect past bij de jarige job. Van klassiek tot een groot opblaasfiguur, we hebben voor elk wat wils.
  • Bezorg- en opzetservice in Rijssen: Geen gedoe met het ophalen en terugbrengen! Wij zorgen voor de bezorging én het opzetten van de pop op locatie. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van het feest.
  • Zelf afhalen in Hengelo: Liever zelf de pop ophalen? Geen probleem! Ons afhaalpunt in Hengelo staat voor je klaar. Het pakket past in een normale personenauto, 7 dagen per week staan we voor je klaar
  • Eenvoudig online bestellen: Bestellen was nog nooit zo makkelijk! Via onze website kun je eenvoudig en snel de pop van jouw keuze reserveren. Bekijk meteen de beschikbaarheid en regel alles online.
  • Telefonisch bestellen: Liever persoonlijk contact? Geen probleem! Bel ons gerust om je bestelling door te geven of om advies te vragen. Tussen 9.00-22.00 uur staan we altijd voor je klaar.
  • Directe beschikbaarheid: Bij online bestellen zie je direct welke poppen beschikbaar zijn op de gewenste datum. Zo ben je verzekerd van de perfecte pop voor het feest.
 

Huur bij ons, de grootste aanbieder van poppen in Oost Nederland, voor een complete en zorgeloze ervaring. Maak van elke verjaardag een feest om nooit te vergeten! Reserveer vandaag nog jouw Abraham pop bij Gekkepoppen. Bekijk snel de grootste collectie poppen van oost Nederland

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

cross-circlechevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram