Abraham pop Rijssen huren

Als u op zoek bent naar Abraham poppen voor in Rijssen onder gunstige voorwaarden, dan bent u bij Gekkepoppen aan het juiste adres. 50 worden doen we maar één keer. Het is een bijzondere verjaardag die het verdient om op traditionele wijze aangekleed te worden. Het is echter ook een vrij incidentele gebeurtenis. Het heeft dus weinig zin om Abraham pop in Rijssen aan te schaffen. Daarentegen is het natuurlijk wel belangrijk als deze bijzondere dag voorbij komt, dat de aankleding daarvan niets te wensen overlaat. Wij beiden een zeer ruime keuze in opblaas Abraham poppen en klassieke Abraham poppen.

Daarom ontdekt u bij ons meer dan alleen alle keuze aan Abraham poppen voor u in Rijssen. Een aanbod dat gepaard gaat met aantrekkelijke prijzen, een service die gericht is op tevreden klanten en natuurlijk meer dan genoeg keuze.

Welke Abraham pop in Rijssen zoekt u?

Ook al is een Abraham of Sarah een typische Nederlandse traditie, als het gaat om een 50e verjaardag betekent dat niet dat deze Abraham pop(pen) voor u in Rijssen eentonig hoeven te zijn. Ons aanbod geeft u alle ruimte om hier zelf invulling aan te geven. Ludiek, spottend of aan de hand van een bepaald thema, u bepaalt het zelf. De poppen worden geleverd met een leeftijdsverkeersbord. Dit betekent dat ze geschikt zijn voor alle leeftijden.

U bepaalt zelf welke Abraham pop u in Rijssen wilt huren. Zo kunt u kiezen voor een rollator, alleen om de jarige op subtiele wijze te plagen. Of u kiest voor een sportieve aankleding, om deze eigenschap te benadrukken, of u maakt de keuze voor een niet-aangeklede pop. Het masker leveren wij, de aankleding kunt u helemaal zelf bepalen. Wij geven u alle keuze, ook als het gaat om de opblaasfiguren. Teveel om op te noemen. Neem de tijd en ontdek de vele mogelijkheden op de website.

Hoe mogen we u helpen?

We bieden u het aanbod aan Abraham poppen voor in Rijssen. Daar komt bij dat we u het zo gemakkelijk mogelijk maken. Via de website kunt u per artikel eenvoudig de nodige selecties maken. U kut direct zien of het artikel op voorraad is. Is de bestelling afgerond, dan zorgen wij voor de rest. U heeft de keuze om uw artikel op te halen bij Gekkepoppen in Hengelo of te laten bezorgen in Rijssen.

Op de website kunt u gelijk de rest van ons aanbod bekijken. Extra accessoires, zoals een  LED-lamp en versiering  zijn voor een kleine meerprijs verkrijgbaar.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram