Abraham pop

Abraham pop van Gekkepoppen

Ben jij op zoek naar dé manier om een 50e Abraham verjaardag onvergetelijk te maken? Zoek niet verder! Vier deze mijlpaal in stijl door een levensechte of grote opblaas Abraham pop bij Gekkepoppen in Hengelo te huren. Onze klassieke en Abraham opblaasfiguren zijn de perfecte toevoeging aan de verjaardagsviering.

Met onze verhuurservice kun je kiezen uit 70 prachtige Abraham poppen, elk met unieke Thema en accessoires. Wil je een opblaas Abraham of klassieke pop ? Of misschien een sportieve variant die past bij zijn passie? Het kan allemaal! Personaliseer jouw Abraham pop en plaats hem in de voortuin, waardoor de hele buurt weet dat het tijd is om zijn 50e verjaardag te vieren.

 

Welke soort Abraham pop huren

Opblaas Abraham: De meest gekozen pop is het opblaasfiguur. Te huur in de hoogte van 2.5 t/m 4,5 meter. Voor de grote maar ook voor de kleine tuin is er dus een opblaaspop. Deze zijn in diverse thema's, beroepen of hobby's te huur. Standaard leveren wij een uitgebreid installatiepakket mee om op te zetten inclusief een geluidreducerende afdekbox voor de blower.

Klassieke Abraham: Dit zijn de pop van circa 170 cm hoog en hebben geen stroom nodig en zijn dus overal te plaatsen. In zittende uitvoering, op een fiets, achter een rollator. Deze poppen zijn ook te customizen door ons zodat de pop nog meer op de echte Abraham lijkt.

Indoor Abraham: Opblaasbaar en speciaal voor binnen gebruik. Denk aan kantoor, huiskamer of op de feestlocatie. Door de interne blower is deze fluiter stil. Verras voor je collega!

 

Waarom kiezen voor een gehuurde Abraham pop

Unieke Traditie in Twente: Het plaatsen van een Abraham pop is een eeuwenoude traditie die nog steeds springlevend is. Geef een knipoog naar het verleden terwijl je de toekomst verwelkomt!

Verras de Jarige: Stel je de glimlach op het gezicht van de jarige voor wanneer hij ontdekt dat er een prachtige Abraham pop in zijn voortuin staat. Een verrassing die hij zich nog lang herinneren.

Grote keuze uit poppen: Kies uit ons circa 70 Abraham poppen een thema dat bij de jarige past. Of het nu sportief, chique, grappig of feestelijk is, wij hebben de perfecte Abraham pop voor elke persoonlijkheid.

 

Abraham pop bezorgen of ophalen

Maak je geen zorgen over de logistiek; wij zorgen voor de levering, plaatsing en ophaling. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van het feest en de bewonderende blikken van vrienden en familie. Bezorgen doen we in Twente en Achterhoek tot maximaal 30 kilometer om Hengelo (o). De Abraham pop bezorgen en op zetten doen we o.a. in Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Almelo, Haaksbergen, Borne, Delden, Wierden, Rijssen, Denekamp, Ootmarsum, Goor en Hengevelde.

Wil je liever zelf plaatsen of zelf afhalen bij ons in Hengelo... dat is geen probleem.  7 Dagen per week staan wij voor je klaar.

 

Gemakkelijk online bestellen

Bekijk ons gehele assortiment en prijzen op onze website. Door de begin- en einddatum in te voeren zie je ook direct of deze Abraham pop beschikbaar is voor jou huurperiode.  Kom je er niet uit... kun je ons altijd bellen. We zijn  tussen 9.00-22.00 uur bereikbaar. Dus wacht niet langer! Huur nu jouw Abraham pop en maak van zijn 50e verjaardag een viering die de boeken ingaat. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij deze speciale dag extra bijzonder kunnen maken!

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram