Algemene voorwaarden

Borg

Wij rekenen geen borg voor onze verhuurartikelen. Mocht er tijdens het retour brengen van een gehuurd artikel iets niet retour komen, daar rekenen wij wel kosten voor welke ter plekke betaald dienen te worden. Dit bedrag ontvangt u retour bij inleveren van het artikel.

 

Schade

De huurder is ten alle tijde verantwoordelijk voor het gehuurde artikel. Indien er schade aan een artikel is ontstaan door welke oorzaak dan ook, worden deze kosten aan de huurder in rekening gebracht.  Retour gekomen artikelen worden direct door ons op gebreken gecontroleerd.

Zorg ook dat de pop weer schoon retour komt, nat is geen probleem. Voor een smerige pop rekenen we schoonmaakkosten die ter plekke voldaan moeten worden.

Gebruik geen confetti, plakbank of een robotmaaier op of bij onze producten. Dit kan onherstelbare schade veroorzaken.

 

 

Bezorgkosten en levering

De door u gehuurde materialen worden vanaf € 22.50,- gratis bezorgt in Hengelo (o). Buiten Hengelo rekenen we wel bezorgkosten, deze kunt u bij het bestellen van de pop uitrekenen. Voor bezorgorders onder de € 22,50 binnen Hengelo rekenen we € 7.50 bezorgkosten, buiten Hengelo € 7.50 + de standaard bezorgkosten.

Afhalen kan ook, dat is mogelijk van maandag t/m zaterdag tussen 16.30 - 18.00 uur en op zondag tussen 18.00-19.00 uur. Bezorgen doen we standaard tussen 18.00-21.00 uur of overdag op verzoek (op zondag alleen in de avond) . Bij de bevestiging van uw bestelling ontvangt u een aflevertijdstip, bijvoorbeeld tussen 19.30-19.45 uur.

 

Betaling

Betaling van huur moet bij het afleveren van de gehuurde materiaal worden voldaan. Achteraf betalen is niet mogelijk! Het is uitsluitend mogelijk contant of via Tikkie te betalen bij aflevering of vooruit via bank of Tikkie.

 

Sterke wind

Vanaf windkracht 5 houden wij het recht voor om uw bestelling van een opblaaspop te annuleren en in overleg met u een klassiek model naar keuze te leveren.

 

Inhoud website

Het gebruik door derden van foto's en teksten op onze site is alleen toegestaan na schriftelijk verzoek.


Huurtermijn

Dag 1: Artikel worden in de middag of avond afgeleverd of opgehaald.

Laatste dag: Artikel wordt in de middag of avond weer opgehaald of retour gebracht.

 

Huren voor 1 dag

U ontvangt een korting van € 7,50 op de huurprijs voor 3 dagen. Dit is op basis van zelf afhalen en zelf retour brengen op onze normale openingstijden. Mocht u de bestelling toch bezorgd willen hebben, dan kunt u kiezen uit 2 opties:  1- We zetten de pop niet voor u op, u ontvangt dan de € 7,50 korting. 2- Wel opzetten van de pop, we rekenen dan het normale huurtarief voor 3 dagen. Eventuele bezorgkosten komen daar dan uiteraard nog bij.

 

Annuleren

Uw bestelling annuleren is geen probleem, daar rekenen we geen kosten voor. Ivm verdere verhuur horen dat graag wel zo snel mogelijk.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram