Geboortebord getint

12 oktober 2022
Vanaf nu in de verhuur, geboorteborden met een getinte baby.

Nieuw bij Gekkepoppen Hengelo: Prachtige getinte geboorteborden te huur

Het is een tijd vol vreugde en geluk wanneer een nieuwe baby in de wereld wordt verwelkomd. Bij Gekkepoppen Hengelo begrijpen we de betekenis van dit bijzondere moment en willen we u helpen om de komst van uw kleine wonder op een unieke en opvallende manier te vieren. Daarom introduceren we ons gloednieuwe assortiment Getinte Geboorteborden!

Ontdek onze 3 modellen getinte geboorteborden

Ons nieuwste assortiment omvat drie prachtige modellen van getinte geboorteborden, elk met hun eigen charme en stijl. Of u nu de voorkeur geeft aan een schattige dierenafbeelding, een eigentijds ontwerp of een traditionele uitstraling, we hebben iets voor iedereen. De Ooievaar Mint, Jongen met Petje en Meisje met Strik. Onze geboorteborden zijn met liefde en zorg ontworpen om de aankondiging van de geboorte van uw baby nog specialer te maken. De borden worden inclusief stevige paal geleverd en we kunnen er de naam van de baby op zetten.

Bezorging en opzetten in Twente, of zelf afhalen in Hengelo

Bij Gekkepoppen Hengelo streven we ernaar om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom bieden we twee handige opties voor het verkrijgen van uw getinte geboortebord:

  1. Bezorging en opzetten in Twente: Laat ons weten waar en wanneer u het geboortebord wilt ontvangen, en ons team zal het bord bij u thuis bezorgen en professioneel opzetten. Zo kunt u zich volledig richten op het verwelkomen van uw baby.
  2. Zelf afhalen in Hengelo: Als u graag persoonlijk langskomt, bent u van harte welkom om uw geboortebord bij ons in Hengelo op te halen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.

Laat als buren, vrienden en familie weten dat de nieuwste aanwinst is gearriveerd met een prachtig getint geboortebord van Gekkepoppen Hengelo. We zijn er trots op om deel uit te maken van deze bijzondere gelegenheid en kijken ernaar uit om samen met u de komst van uw baby te vieren.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw getinte geboortebord te bestellen en uw bestelling te regelen. Bij Gekkepoppen Hengelo geloven we dat elk leven gevierd moet worden, en we zijn er om u te helpen bij dit prachtige moment in uw leven. Welkom in de wereld, kleintje!

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram