Jubileum banner

7 september 2023
Heb je binnenkort een jubilaris in het bedrijf...?

Nieuw in ons assortiment: De jubileum banner!

Bijzondere momenten vragen om bijzondere vieringen, en jubilea behoren tot de meest memorabele gebeurtenissen in ons leven. Om deze speciale gelegenheid nog specialer te maken, introduceren wij met trots een gloednieuwe toevoeging aan ons assortiment: de jubileumbanners voor op onze opblaasfiguren.

Het jubileum van een collega is een mijlpaal die aandacht verdient, en wat is een betere manier om dit te doen dan met een feestelijke en opvallende decoratie? Onze opblaasfiguren zijn een fantastische manier om de festiviteiten op te vrolijken. Of het nu gaat om een zilveren jubileum, gouden jubileum of een ander speciaal jubileum, wij hebben het perfecte opblaasfiguur om het te vieren.

Waarom een groot opblaasfiguren?

  1. Een Blikvanger voor de Gasten: Met hun indrukwekkende formaat en jubileumbanner, zullen onze opblaasfiguren zeker de aandacht trekken van alle gasten op het jubileumfeest. Ze zijn perfect voor het maken van onvergetelijke foto's en het creëren van blijvende herinneringen.
  2. Verscheidenheid in Figuurkeuze: We begrijpen dat elk jubileum uniek is, daarom bieden we een breed scala aan opblaasfiguren om uit te kiezen. Van feestelijke champagneflessen tot elegante jubileumtaarten, we hebben figuren die passen bij elke stijl en smaak.
  3. Hoogwaardige Materialen: Onze opblaasfiguren zijn gemaakt van duurzaam en weerbestendig materiaal, zodat ze zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Ze zijn eenvoudig op te blazen en te installeren, zodat u snel kunt genieten van de feestvreugde.

Voeg een vleugje magie toe aan het jubileum van uw collega of echtgenote met onze nieuwe jubileumbanners voor de opblaasfiguren. Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen en deze speciale dag nog gedenkwaardiger te maken. We staan klaar om u te helpen bij het bepalen van het juiste model pop voor de jubilaris en alle gasten zal betoveren.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

cross-circlechevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram