Padel Sarah en Abraham

22 januari 2024
padel Sarah Abraham pop Gekkepoppen
Nieuw te huur in ons assortiment: Sarah padel en Abraham padel

Nieuw in ons assortiment, de Sarah en Abraham pop Padel. Is de 50-jarige een fanatiek speler van deze populaire sport...? Dan is deze pop toch wel het model welke de Sarah of Abraham in de tuin dient te hebben staan. Bij ons is deze pop nu te huur voor maar € 37,- voor 3 dagen. Wil je liever een masker van 1 van de andere modellen op de pop, dat is geen probleem.

Bekijk hier de Sarah

Bekijk hier de Abraham

Wie huurt een padel pop

Verras de jarige met een onvergetelijke ervaring door een van deze kant-en-klare pop te huren. Niet alleen als echtgenoot huur je een pop, maar ook als collega, familielid, clublid of een van de buren kun je en leuke Sarah of Abraham pop huren voor de persoon die de mijlpaal van 50 jaar bereikt. De Sarah padel en Abraham padel poppen van Gekkepoppen zijn dan de perfecte aanvulling voor deze verjaardag.

7 dagen per week

Wat maakt het huren van een Sarah of Abraham pop bij ons zo speciaal? Allereerst bieden wij een bezorg- en ophaalservice in Twente tot maximaal 30 km om Hengelo, waardoor het gemakkelijk is om de pop op de gewenste locatie te laten bezorgen en na het feest weer op te laten halen. Wij bezorgen o.a. in Hengelo, Borne, Delden, Haaksbergen, Hengevelde, Enschede, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Almelo, Wierden, Rijssen, Enter, Goor, Markelo of Holten.

Voor degenen die liever zelf de pop willen ophalen, is dit ook mogelijk bij ons in Hengelo. Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Grootste aanbieder

Wij zijn trots op het zijn van de grootste verhuurder van feestpoppen in Oost Nederland. Met een uitgebreid assortiment van in totaal 140 modellen en meer dan 15 jaar ervaring zijn wij de betrouwbare keuze voor deze speciale gelegenheid. Maak van de 50e verjaardag een feest om nooit te vergeten en huur een Sarah padel of Abraham padel pop bij Gekkepoppen!

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram