Rode loper huren

9 oktober 2023
rode loper huren Gekkepoppen
Ontvang je gasten als een V.I.P.

Huur een stijlvolle rode loper!

Op zoek naar de perfecte manier om jouw speciale gelegenheid, première, gala, of bedrijfsevenement een onvergetelijke indruk te geven? Zoek niet verder! Bij ons kun je een rode loper huren, compleet met prachtige messing afzetpaaltjes, om een glamoureuze en exclusieve sfeer te creëren die je gasten nooit zullen vergeten. Gekkepoppen in Hengelo heeft het!

Waarom huur je onze rode loper met messing afzetpaaltjes?

Stijlvol: Onze rode lopers stralen elegantie uit en zorgen voor een luxe uitstraling die de aandacht van iedereen trekt.

Duurzaamheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is onze rode loper bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor deze geschikt is voor zowel binnen- als buitenevenementen.

Aanpasbaar: Kies uit verschillende lengtes van rode lopers om perfect op de locatie van jouw evenement te passen.

Gemak: Wij zorgen voor de levering, installatie en ophaling, zodat jij je kunt concentreren op het hosten van een fantastisch evenement. Wij bezorgen de rode lopers tot 30 om Hengelo. We verhuren de rode lopers en afzetpaaltjes o.a. in Enschede Oldenzaal, Haaksbergen, Almelo, Wierden, Rijssen, Borne, Delden, Goor, Denekamp, Ootmarsum.

Voor welke gelegenheid huur je een rode loper?

Verjaardagsfeesten: Vier uw mijlpaalverjaardag met een groots entree voor uzelf en uw gasten. Een rode loper zal de jarige zich als een koning of koningin laten voelen.

Opening van een bedrijf: Bij de lancering van uw bedrijf wilt u een blijvende indruk maken op potentiële klanten en partners. Een rode loper straalt professionaliteit en succes uit.

Bedrijfsevenementen: Of het nu gaat om een gala, een prijsuitreiking of een jubileumviering, onze rode lopers voegen een vleugje klasse toe aan uw zakelijke evenement.

Jubilea: Het vieren van een langdurige samenwerking of huwelijk verdient niets minder dan een vorstelijke ontvangst. Een rode loper benadrukt de betekenis van deze mijlpaal.

Voeg een vleugje glamour toe aan je evenement en maak de entree van je gasten onvergetelijk. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw rode loper met messing afzetpaaltjes te huren en de rode loper uit te rollen voor een onvergetelijke ervaring!

Kijk op onze site voor de prijzen en beschikbaarheid. We staan klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen!

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram