Veelgestelde vragen

Nee. Wij zijn  7 dagen per week geopend van ma t/m zat tussen 16.30-18.00 uur en zondag tussen 18.00-19.00 uur, overige tijden overdag alleen in overleg, op zondag uitsluitend tussen 18.00-19.00 uur.

Wel zijn we van maandag t/m zaterdag van 9.00-22.00 uur via app, telefoon en mail bereikbaar, woensdag van 14.00-22.00 uur en zondag van 16.00-22.00 uur.

 

De opblaasfiguren kunnen in een gewone personenauto vervoerd worden.

De klassieke poppen ook, maar moeten meestal liggend vervoerd worden, wel even makkelijk dat je de achterbank alvast plat legt voordat je bij ons komt ophalen.

Ja dat is geen probleem, ze blijven gewoon staan op zetten en zakken niet in elkaar.

 

Dat is zeker mogelijk, maar wel even met 2 personen doen. Alle benodigdheden voor het opzetten leveren we mee en je krijgt een goede uitleg van ons.

Ja dat kan. Als je de pop doorgeeft waarvan je het masker mooier vind of een andere idee hebt is dat meestal geen probleem.

Ja dat is mogelijk. Alleen doen wij dat wel zelf ivm de bouw van de pop. U dient de kleding dan minimaal 4 dagen voordien bij ons langs brengen.

 

Nee, wij versturen niet per post. Uw bestelling kan wel bezorgd worden tot uiterlijk 30 km om Hengelo. Dit doen wij onze eigen bezorgdienst. Je ontvangt van ons een aflevertijdstip met een tijdslot van 15 minuten. Je hoeft dus niet onnodig te wachten.

Binnen Hengelo (ov) is bezorgen gratis. Buiten Hengelo rekenen we 4x de kortste afstand via de ANWB routeplanner van ons adres naar het afleveradres. Het totaal aantal kilometers vermenigvuldig je dan met € 0,30. Dit bedrag is inclusief ook weer ophalen.

 

Ja, wij vragen € 50,- borg. Mocht je meerdere items huren dan rekenen we de borg 1x.

Indien je contant betaald ontvang je de borg ook contant direct retour bij het terug brengen van het gehuurde.

Betaal je via Tikkie dan storten we de borg eind van de avond retour op de rekening van de persoon welke ook betaald heeft.

Je kan bij ons met een Tikkie of contant afrekenen bij het afhalen of bezorgen van de pop of geboorte item. Pinnen is niet mogelijk. Op het moment van bestellen via de site hoef je dus nog niet af te rekenen.

Mocht je bij het plaatsen niet aanwezig kunnen zijn (ivm vakantie of spoedje met een geboortebord) dan kunnen we je ook voordien een Tikkie sturen.