Leukste geboortebord huren.

 

Huur een leuk en grappig geboortebord in Hengelo!

Er is niets zo bijzonder als de komst van een nieuw leven in de wereld, en dat mag groots gevierd worden! Bij Gekkepoppen in Hengelo begrijpen we dat als geen ander, en daarom bieden we een fantastische manier om van de geboorte een onvergetelijk welkom te maken: het huren van leuke geboorteborden of een grote opblaasbaby voor in de tuin. De ouders zullen aangenaam verrast zijn.

 

Wat zijn geboorteborden

Je hebt ze vast wel een in een tuin zien staan. Deze vrolijke, kleurrijke borden met schattige afbeeldingen zijn de perfecte manier om aan de wereld te laten zien dat het gezin is uitgebreid. Bij Gekkepoppen hebben we een uitgebreide collectie van 25 verschillende geboorteborden om uit te kiezen. In totaal beschikken we over 50 geboorteborden, altijd voorraad dus. Of je nu een populaire ooievaar, een Giraffe of een leuke kinderwagen wilt huren, wij hebben het perfecte bord voor jullie om te huren. Bekijk onze gehele collectie in deze link.

 

Waarom een bord in de tuin plaatsen

  1. Uniek en Persoonlijk: Onze borden kunnen worden gepersonaliseerd met de naam van de baby.
  2. Hoogwaardige Kwaliteit: We hechten veel waarde aan kwaliteit. Onze borden zijn gemaakt van stevig materiaal en zijn bestand tegen de elementen, zodat ze er net zo mooi uitzien op de dag van de geboorte als weken later.
  3. Gemakkelijk en Stressvrij: Het huren van geboorteborden bij Gekkepoppen is eenvoudig. U kunt het bord bij ons afhalen, maar wij kunnen ook voor de levering, plaatsing en ophalen zorgen. U weet dan zeker dat het bord er de gehele huurperiode goed staat.
  4. Versiering: Deze mag natuurlijk niet ontbreken. Leuke ballonnen of een vlaggenlijn. Hebben we op voorraad liggen en kunnen we direct voor je meenemen.
  5. Betaalbaar en Flexibel: Onze prijzen zijn betaalbaar en we bieden flexibele huurperiodes, zodat je het geboortebord zo lang kunnen houden als jullie willen.

Of jullie nu kiezen voor een traditioneel "Hoera, een jongen/meisje!" bord of een opblaas baby, het huren van geboorteborden bij Gekkepoppen  is een geweldige manier om deze bijzondere gebeurtenis te vieren en de vreugde met anderen te delen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een prachtig geboortebord te huren. Laten we samen de komst van de baby in stijl vieren!

 

Bezorgservice:

Wil je je geboortebord, ooievaar op nest of opblaas baby laten bezorgen? Wij bezorgen 7 dagen in de week op een afgesproken tijdstip. Onze bezorg- en opzetservice gaat tot maximaal 30 km om Hengelo. Meestal kunnen we dezelfde dag nog bezorgen. Leveren in o.a. Almelo, Enschede, Oldenzaal, Rijssen, Haaksbergen, Hengevelde, Wierden, Borne, Denekamp, Goor, Delden, Enter is dus geen probleem.

 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram