Geboortebord huren Almelo

Een baby geboren in Almelo, dan huur je een leuk geboortebord voor in de tuin. Gekkepoppen heeft een groot assortiment. Wij hebben meer dan 50 geboorteborden en ooievaars op voorraad. Wil je een blauw of een roze geboortebord huren of een unisex in leuke kleuren of een traditionele Ooievaar, wij verhuren het!  Ook een geboortebord met een getinte baby is bij ons te huur zoals de ooievaar Mint, meisje met strik of jongen met petje. We kunnen de naam van de baby er ook op zetten, helemaal compleet dus.

 

Wie huurt een geboortebord in Almelo

Een baby is een blije gebeurtenis, dat moet gevierd worden. Maar wie huren dan het geboortebord? Als buren, als opa en oma, als vrienden groep of als collega, of misschien wel allemaal. Een mooi versierde tuin in Almelo is bij thuiskomst van de ouders natuurlijk een mooi geschenk. Vlaggenlijn en ballonnen, bij Gekkepoppen hebben we het allemaal.

 

Geboortebord bezorgen of afhalen

Je kunt bij ons zelf afhalen, maar heb je geen tijd...bezorgen en plaatsen kunnen we ook in Almelo, vaak dezelfde dag nog. Afhalen en bezorgen doen we 7 dagen in de week, je hebt het geboortebord dus altijd op tijd in de tuin staan.

 

 
 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram