Geboortebord huren in Borne

Wil je een geboortebord huren voor in Borne en omgeving? Zoek niet verder! Gekkepoppen heeft een uitgebreide selectie geboorteborden die de komst van een pasgeboren baby op een onvergetelijke manier aankondigt. Verras de kersverse ouders met een leuk versierd geboortebord in de tuin.

 

Waarom kiezen voor een geboortebord van Gekkepoppen?

 

  • Unieke Collectie: Bij Gekkepoppen begrijpen we dat geen twee baby's hetzelfde zijn. Daarom bieden we een uitgebreide selectie aan van meer dan 30 verschillende geboorteborden in verschillende thema's en stijlen. Of het nu gaat om schattige dieren, een grote opblaas baby of klassieke ontwerpen, wij hebben voor elk wat wils.

 

  • Snelle Levering: 7 dagen per week. Wij begrijpen de haast om de geboorte van een kleintje te vieren. Daarom zorgen we ervoor dat onze geboorteborden vandaag nog in Borne worden geleverd. Geen lange wachttijden, want we begrijpen dat dit bijzondere moment zo snel mogelijk gedeeld moet worden! Wil je liever zelf afhalen bij ons in Hengelo, ook dat is mogelijk.

 

  • Feestelijke Versiering: Maak de aankondiging van de geboorte extra speciaal met onze feestelijke versieringen. Combineer het geboortebord met ballonnen, slingers en andere decoraties om een onvergetelijke sfeer te creëren.
 
 

 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

cross-circlechevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram