Geboortebord huren Enschede

Een baby geboren in Enschede, dan huur je een leuk geboortebord voor in de tuin. Gekkepoppen heeft een groot assortiment geboorteborden en ooievaars, meer dan 50 stuks op voorraad. Huur een blauwe of roze geboortebord of een unisex in leuke kleuren.  Je kunt ook een bord met een getinte baby bij ons huren zoals de ooievaar Mint, meisje met strik of jongen met petje. We kunnen de naam van de baby er ook op zetten, helemaal compleet dus.

Bekijk hier ons hele assortiment en kies het leukste bord uit voor in de tuin.

 

Wie huurt een geboortebord in Enschede

Een baby is een blije gebeurtenis, dat moet gevierd worden. Maar wie huren dan het geboortebord? Als goede buren, als opa en oma, als vrienden groep of als collega, of misschien wel allemaal. Een mooi versierde tuin in Enschede is bij thuiskomst van de ouders natuurlijk een mooi geschenk. Vlaggenlijn en ballonnen, bij Gekkepoppen hebben we het allemaal. Je kunt bij ons zelf afhalen, maar heb je geen tijd...bezorgen en plaatsen kunnen we ook in Enschede, meestal de zelfde dag nog wel.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram