Geboortebord huren Haaksbergen

Is er een baby geboren in Haaksbergen? Er is geen betere manier om de geboorte van een baby te vieren dan met het huren van een prachtig geboortebord van Gekkepoppen. Laat de hele buurt weten dat er een nieuwe bewoner is gearriveerd in Haaksbergen!

 

Een breed assortiment geboorteborden

Wij begrijpen we dat elke persoon uniek is, en daarom hebben we een uitgebreide selectie van meer dan 30 soorten geboorteborden en opblaasbaby's voor elke smaak en stijl. Of je nu houdt van schattige dieren, vrolijke kleuren, of juist een klassieke ooievaar verkiest, wij hebben het perfecte geboortebord voor jullie. Ontdek onze grote keuze en vind het bord dat het beste past bij jullie gezin! Met meer dan 50 borden op voorraad huur je altijd een leuk geboortebord.

 

Snel en gemakkelijk - Vandaag geleverd in Haaksbergen

Wij begrijpen dat na komst van een baby er snel geschakeld moet worden. Daarom zorgen wij ervoor dat het huren van een geboortebord bij Gekkepoppen snel en eenvoudig is. Bestel vandaag nog en ontvang het geboortebord dezelfde dag nog! Je hoeft er zelfs niet eens voor aanwezig te zijn. Of het nu voor de geboorte-aankondiging is met een ooievaar op nest met ei of een last-minute verrassing, wij staan paraat om jullie te helpen.

 

Haal op in Hengelo of bezorging in Haaksbergen

Bij Gekkepoppen begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden wij twee handige opties voor het verkrijgen van jullie geboortebord. Haal het bord zelf op bij onze locatie in Hengelo, of kies voor het gemak van bezorging op locatie in Haaksbergen en omgeving. Wij zorgen ervoor dat uw geboortebord op het juiste moment en op de juiste plek is,

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

cross-circlechevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram