Geboortebord bestellen in Rijssen

  1. Kies hier uw favoriete geboortebord uit ons assortiment.
  2. Online kun je de beschikbaarheid van uw keuze zien.
  3. Neem contact met ons op of bestel via de site om je reservering te maken
  4. Haal uw bestelling op in Hengelo of laat het bezorgen op jouw gewenste locatie in Rijssen.

 

Wie huurt een geboortebord in Rijssen

Een baby is een blije gebeurtenis, dat moet gevierd worden. Maar wie huren dan zo'n leuk bord voor in de tuin? Als goede buren, als opa en oma, als vrienden groep of als collega, of misschien wel allemaal. Een mooi versierde tuin in Rijssen is bij thuiskomst van de ouders natuurlijk een mooi geschenk. Vlaggenlijn en ballonnen, bij Gekkepoppen hebben we het allemaal. Je kunt bij ons zelf afhalen, maar heb je geen tijd...bezorgen en plaatsen kunnen we ook in Rijssen, meestal de zelfde dag nog wel.

 

Wat maakt onze geboorteborden zo speciaal

  • Ruime keuze: Bij Gekkepoppen hebben we een breed assortiment geboorteborden, variërend van schattige dieren tot vrolijke thema's. Er is voor elk wat wils!
  • Snel geleverd: 7 Dagen per week afhalen of laten bezorgen. Of je nu last-minute beslist of al een tijdje aan het plannen bent, wij begrijpen dat timing cruciaal is. Daarom leveren wij vandaag nog, zodat jouw geboortebord op tijd schittert!
  • Ophalen of bezorgen: Onze service is flexibel. Je kunt ervoor kiezen om uw bestelling op te halen in Hengelo of het gemak van bezorging op locatie in Rijssen te ervaren.

 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram