Geboortebord tuin huren

Het is een vreugdevol moment in het leven wanneer er een nieuwe baby verwelkomt wordt in het gezin. Een geboorte is iets om te vieren, en wat is een betere manier om dat te doen dan met een prachtig geboortebord te huren voor in de tuin? Bij Gekkepoppen begrijpen we de waarde van deze speciale gebeurtenis en bieden we een ruime selectie geboorteborden voor verhuur. Of je nu op zoek bent naar een schattige ooievaar, een lief beertje, een magische unicorn, een vrolijke giraffe, of een charmante kinderwagen, we hebben 25 verschillende modellen om uit te kiezen, zodat je het perfecte geboortebord kunt vinden dat past bij de persoonlijkheid van jouw gezin.

Ruime voorraad en snelle levering

Bij Gekkepoppen hebben we momenteel meer dan 50 geboorteborden op voorraad, wat betekent dat je altijd een geweldige selectie hebt om uit te kiezen. Of je nu van plan bent om het bord zelf op te halen of het bij je thuis wilt laten bezorgen, we zorgen ervoor dat je snel over het gewenste bord beschikt. We bieden zelfs de optie om dezelfde dag te bezorgen, zodat je niet lang hoeft te wachten om je geboortebord in de tuin te plaatsen en de geboorte van je kleintje te vieren.

Geboortebord met naambordje

Wil je jouw geboortebord nog specialer maken? Wij bieden we ook de optie om een naambordje met de naam van je baby toe te voegen. Dit geeft een persoonlijk tintje aan je geboortebord en maakt het nog unieker. Het is een geweldige manier om je baby te verwelkomen en de kraamvisite te laten weten hoe trots je bent op je kleintje.

Weerbestendig en duurzaam

Onze geboorteborden zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit hout en zijn weerbestendig, zodat ze bestand zijn tegen de elementen en er in alle seizoenen goed uitzien. Je hoeft je geen zorgen te maken over regen, wind of zonneschijn - je geboortebord blijft er net zo vrolijk en mooi uitzien als op de dag dat je het plaatste.

Gemiddelde huurperiode

Wij bieden een flexibele huurperiode met een minimum van 8 dagen. De gemiddelde huurperiode voor onze geboorteborden is meestal 10 tot 14 dagen. Dit geeft je voldoende tijd om de kraamvisite een leuke en vrolijke ontvangst te geven voordat je het bord weer retourneert.

Een feestelijke toevoeging in de tuin

Een geboortebord in je tuin is niet alleen een manier om de geboorte van je baby aan te kondigen, maar het voegt ook een feestelijk tintje toe aan je buitenruimte. Voorbijgangers zullen glimlachen bij het zien van de schattige borden en zullen zich delen in de vreugde van dit speciale moment.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram