Geboortebord verhuur in Twente

Is er een baby geboren en wilt een leuk geboortebord huren en bent u op zoek naar een unieke en opvallende manier om de geboorte van een kindje te vieren in Twente? Zoek niet verder! Bij Gekkepoppen in Hengelo hebben we de perfecte oplossing om uw blijdschap met de wereld te delen - onze prachtige geboorteborden, opblaasbare baby's en ooievaars op nest in Twente.

 

Breed assortiment

Bij Gekkepoppen hebben we maar liefst 50 geboorteborden op voorraad, zodat u altijd een bord vindt dat perfect bij uw stijl en persoonlijkheid past. Of u nu van schattige baby's, vrolijke dieren of kleurrijke ontwerpen houdt, we hebben voor ieder wat wils!

 

Bezorg- en opzetservice Twente

Wij begrijpen dat u niet altijd direct tijd heeft zodra de baby geboren is, daarom bieden wij een handige bezorg- en opzetservice. We brengen het geboortebord rechtstreeks naar het adres en zorgen ervoor dat het op de perfecte plek in de tuin wordt geplaatst.

Het geboortebord bezorgen we tot 30 km om Hengelo. O.a. in Borne, Delden, Haaksbergen, Hengevelde, Enschede, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Almelo, Wierden, Rijssen, Enter, Goor, Markelo of Holten.

 

Zelf afhalen

Wilt u liever het geboortebord zelf afhalen bij ons in Hengelo, dan kan dat uiteraard ook. Dit kan 7 dagen per week. We zorgen ervoor dat het bord en versiering voor u klaar staat.

 

Naambordje baby

Personaliseer uw bord met de naam van uw baby. Het voegt een persoonlijk tintje toe aan de aankondiging en maakt het bord nog specialer.

 

Opblaasbare baby

Naast traditionele geboorteborden bieden we ook diverse opblaas baby’s. Met hun grote afmeting tot wel 350 cm vallen deze zeker op. Deze schattige opblaasbare baby's trekken zeker de aandacht van voorbijgangers!

 

Waarom een geboortebord huren bij Gekkepoppen?

Onze verhuurartikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met zorg onderhouden, zodat ze er altijd perfect uitzien. We begrijpen de opwinding en vreugde die gepaard gaan met de geboorte van een kind, en we zijn er trots op om deel uit te maken van uw speciale moment.

Dus waar wacht u nog op? Maak de aankondiging van de geboorte van de baby onvergetelijk met een geboortebord van Gekkepoppen. Neem vandaag nog contact met ons op om uw geboortebord te reserveren en de buurt te laten weten dat er een nieuwe bewoner is gearriveerd!

 

 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram