Waarom een halve Abraham huren

Een 25-jarige verjaardag is een mijlpaal die gevierd moet worden, en wat is er nu leuker dan een opvallende en feestelijke manier om deze speciale dag te markeren? Het huren van een halve Abraham pop is een unieke en humoristische manier om de jarige te verrassen en de feestvreugde te vergroten. In dit artikel ontdek je alles wat je moet weten over het huren van een pop voor een 25-jarige verjaardag.

De Halve Abraham pop

Dit is een grappige en herkenbare toevoeging aan de verjaardagsviering. Deze levensgrote pop, die slechts de helft van het lichaam toont, is vaak voorzien van een feestelijk bord met een leeftijdsaanduiding. Voor een 25-jarige verjaardag kan de pop bijvoorbeeld pronken met het cijfer '25' of tekst 'Halve Abraham'. Wil je meer keuze in de modellen dan kun je ook voor een hele pop kiezen. Deze hebben ook in leuke jonge modellen zoals Abraham op Bierglas. Je selecteert dan eenvoudig de leeftijd 25 voor jou pop.

De voorbereiding

Het huren van een opblaasfiguur is eenvoudig en handig. Voordat de grote dag aanbreekt, kun je de pop eenvoudig online of telefonisch reserveren. Op onze website kun je de beschikbaarheid van de pop bekijken en ervoor zorgen dat deze op de gewenste dag beschikbaar is. Ons reserveringsproces is ontworpen om snel en probleemloos te verlopen waar je al je informatie in kwijt kunt.

Bezorging of afhalen

Voor uw gemak bieden wij de mogelijkheid om de halve Abraham pop te laten bezorgen tot 30 kilometer rondom Hengelo. Dit betekent dat je de pop op een door jou gekozen locatie kunt laten afleveren, zodat deze klaarstaat om de jarige te begroeten. Als je de bestelling liever zelf ophaalt, kun je er ook voor kiezen om deze zelf op te halen bij ons in Hengelo. Bezorgen van de poppen doen we o.a. in Hengelo, Oldenzaal, Rijssen, Wierden, Haakbergen, Neede, Denekamp, Ootmarsum, Delden, Borne, Hengevelde, Enter.

De avond voor de verjaardag

Een van de bijzondere aspecten van het huren van een halve Abraham pop is de traditie om deze de avond voor de verjaardag te plaatsen. Stel je de verrassing voor als de jarige een grappige en kleurrijke Abraham pop in de tuin ontdekt. Het zorgt voor een geweldige start van de speciale verjaardag en garandeert een glimlach op het gezicht van de jarige.

 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

cross-circlechevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram