Halve Sarah huren

Het huren van een Halve Sarah pop bij Gekkepoppen hoort natuurlijk bij het vieren van een 25 jarige verjaardag.  Zoek niet verder! Bij ons kun je een leuke pop huren om deze bijzondere mijlpaal op een ludieke en feestelijke manier te markeren.

Onze Halve opblaasfiguur is de perfecte traditie om de jarige in het zonnetje te zetten. Het plaatsen van deze vrolijke pop in de tuin zorgt voor een onvergetelijke verrassing en een glimlach op het gezicht van de jarige. Met het cijfer "25" prominent op de pop, wordt de leeftijd op een humoristische manier benadrukt.

Halve Sarah pop bestellen

Het huren van de pop is eenvoudig en handig. Je kunt de pop gemakkelijk online reserveren via onze website. Op de site kun je niet alleen alle modellen bekijken, maar ook de beschikbaarheid controleren voor de gewenste datum. Zo ben je verzekerd van een feestelijke toevoeging aan de verjaardag. We hebben behalve de echte Halve Sarah pop ook diverse hele Sarah poppen in een jonge uitvoering welke ook zeer geschikt zijn voor haar 25e verjaardag. Bij alle poppen van ons kun je de leeftijd selecteren.

Halve Sarah bezorgen of zelf ophalen

Om het nog gemakkelijker te maken, bieden wij de mogelijkheid om bestelling te laten bezorgen tot 30 km rondom Hengelo. Zo hoef je je geen zorgen te maken over het ophalen en plaatsen van de pop; wij regelen het voor jou. Bezorgen doen we normaal in de avond. Je ontvangt ruim van te voren van ons het aflevertijdstip zodat je met je vriendengroep of familie aanwezig kunt zijn. Wil je liever zelf de pop ophalen? Dat kan natuurlijk ook!

Bezorgen doen we o.a. in de plaatsen Hengelo, Borne, Delden, Haaksbergen, Hengevelde, Neede, Goor, Buurse, Rijssen, Enter, Almelo, Bornerbroek, Wierden, Nijverdal, Tubbergen, Oldenzaal, Ootmarsum, Denekamp. Bij het invullen van de postcode van het bezorgadres worden de bezorgkosten automatisch aangegeven. Dit is inclusief weer ophalen en opzetten van de pop. Alsnog liever zelf afhalen, dan kies je voor deze optie.

 

Laat deze 25e verjaardag niet zomaar voorbijgaan. Zet de traditie voort en verras de jarige met een verrassing in de tuin. Reserveer nu online of telefonisch en maak van deze bijzondere dag een feest om nooit te vergeten!

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram