Opblaas baby Hengelo.

Opblaas baby huren Hengelo

Bij Gekkepoppen maken we van elke geboorte of gender reveal een onvergetelijke ervaring. Met het huren van onze opblaasbare baby heb je de perfecte blikvanger om de komst van een nieuwe wereldburger te vieren. Gevestigd in Hengelo bieden wij een breed scala aan opblaasbare baby's, variërend in afmetingen en modellen, om aan elke voorkeur te voldoen. Bekijk hier onze modellen. Elk model baby kan in jongen of meisje uitgevoerd worden d.m.v. een vrolijk blauw of roze slabbertje.
Of het nu gaat om een intieme thuiskomst na de bevalling of een grootschalige gender reveal party, onze opblaasbare baby's voegen een feestelijk element toe aan deze gelegenheid. Met diverse afmetingen van 3 en 3.5 meter hoog en 3 modellen hebben we voor elke tuin of locatie passende oplossing.

 

Bezorgservice opblaas baby

De dag van de geboorte is niet altijd precies te voorspellen. Met onze flexibele bezorgservice. zorgen wij ervoor dat de opblaasbare baby dezelfde dag nog op de gewenste locatie in Twente wordt bezorgd. Ons team zet de baby pop ook voor je op en breken deze ook weer voor je af. En als je liever zelf de opblaasbare baby ophaalt in Hengelo, is dat natuurlijk ook mogelijk.
Het opzetten van onze opblaasbare baby's is een eenvoudig en alles hiervoor wordt meegeleverd. Of je nu kiest voor plaatsing in de tuin of op de oprit, het kost slechts enkele minuten om de opblaasbare baby op te blazen. Onze opblaasbare baby's zijn stevig en stabiel, waardoor ze veilig in elke buitenomgeving kunnen worden geplaatst.

 

Hoe lang opblaas baby huren?

De huurperiode van onze opblaasbare baby's varieert tussen de 3 en 10 dagen, zodat je voldoende tijd hebt om te genieten van het feestelijke moment en je kraamvisite te verwelkomen met een glimlach. Na de huurperiode zorgen wij ervoor dat de opblaasbare baby weer snel en gemakkelijk wordt opgehaald, zodat jij daar verder geen omkijken meer naar hebt.

 

Verwelkom de kraamvisite

Onze opblaasbare baby's zijn niet alleen een leuke toevoeging aan de geboorteviering, maar dienen ook als een warm welkom voor kraamvisite. Stel je voor hoe de glimlach op hun gezichten verschijnt als ze worden begroet door een schattige opblaasbare baby bij de voordeur. Het is een foto-waardig moment dat nog lang in de herinnering van iedereen zal blijven hangen.
Bij Gekkepoppen geloven we in het creëren van onvergetelijke momenten, en onze opblaasbare baby's zijn daar het perfecte middel voor. Of je nu een intieme thuiskomst plant of een grootschalig feest organiseert, wij staan klaar om je te helpen bij het maken van een blijvende indruk met onze opblaasbare baby in Hengelo. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw speciale gelegenheid kunnen verrijken met een vleugje speelsheid en verrassing.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram