Opblaas baby huren

Bent u op zoek naar een unieke en opvallende manier om de geboorte van een nieuwe baby te vieren? Zoek niet verder! Huur bij Gekkepoppen in Hengelo 1 van onze opblaasbare baby's, de perfecte en opvallende manier om deze bijzondere gelegenheid te vieren en iedereen in de buurt te laten weten dat er een schattige nieuwe toevoeging aan het gezin is.

 

Waarom kiezen voor onze opblaasbare baby ?

  1. Opvallend en groot: Onze levensgrote opblaasbare baby's zijn niet te missen! Ze trekken de aandacht van voorbijgangers en maken de geboorte onvergetelijk. Kies uit 3 verschillende modellen variërend tussen de 3 en 3.5 mtr hoog.
  2. Eenvoudige installatie: Het opzetten van onze opblaasbare baby's is eenvoudig en vereist geen speciale vaardigheden. Binnen enkele minuten is de opvallende geboorteaankondiging klaar. Alles voor het opzetten wordt meegeleverd.
  3. Betaalbaar: Wij bieden concurrerende tarieven voor de verhuur van onze opblaas baby € 42,50 voor 4 dagen elke dag extra is € 5,- meerprijs.

 

Hoe werkt het huren van een opblaas baby?

  1. Kies uw model: Blader door onze collectie opblaasbare baby’s en geboorteborden en kies het model welke u het mooist vind en u ziet direct of deze nog beschikbaar is.
  2. Reserveer telefonisch of online: Selecteer de gewenste huurperiode en plaats uw bestelling via onze gebruiksvriendelijke website. Telefonisch zijn we van maandag t/m zaterdag 9.00 - 22.00 uur bereikbaar en zondag tussen 16.00-22.00 uur.
  3. Levering en installatie: Op de afgesproken datum bezorgen we de opblaasbare baby bij uw huis. Ons team zorgt voor de installatie, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Zelf afhalen bij ons in Hengelo mag uiteraard ook. Bezorgen doen we tot maximaal 30 om Hengelo.
  4. Geniet van de aandacht: Verras de kersverse ouders en laat de buurt weten dat de baby is geboren en geniet van de glimlachen en felicitaties van uw buren en voorbijgangers.

 

Waar verhuren wij onze opblaasbaby's

Indien bezorgd leveren wij tot maximaal 30 km om Hengelo onze opblaasfiguren. Woont u verder weg dan dient u deze zelf bij ons af te halen. Het geheel past in een normale personenauto. In de plaatsen Haaksbergen, Oldenzaal, Almelo, Enschede, Borne, Delden, Goor, Wierden Enter, Rijssen, Denekamp De Lutte, of Losser bezorgen we dus gewoon onze producten. Zelf afhalen kan altijd. Van mandag t/m vrijdag tussen 16.30-18.00 uur en op zondag tussen 18.00-19.00 uur zijn wij geopend.

 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram