Opblaaspop verhuur Twente

Het is feest als je een Sarah of Abraham opblaaspop huurt in Twente. En waar kan dat beter dan bij Gekkepopen in Hengelo. Met meer dan 140 modellen klassieke of opblaas Sarah en Abraham poppen en 110 opblaasfiguren op voorraad zit er voor elke jarige wel een leuke bij. Een echte Twentse traditie om een grappige of juist ludieke Sarah of Abraham pop in de tuin te zetten. Kijk op onze site en je ziet direct of je keuze nog beschikbaar is.

Kleine of grote Sarah of Abraham pop huren in Twente

Heb je een kleine tuin, dan is een klassiek model of en kleine opblaaspop van 2,5 meter een goede oplossing. Die hebben op de grond circa 60x60 cm ruimte nodig. Heb je wat meer ruimte dan valt een groot opblaasfiguur natuurlijk beter op, die hebben we zelfs tot 4,5 meter hoog.  Maar soms heb je de voordeur direct aan de stoep, dan hebben we daar een mooie opblaasboog voor. Gekkepoppen heeft keuze genoeg, kijk rustig op onze site en kies de leukste uit.

© 2023 Gekke Poppen
Website ontwikkeling door Webdegelijk
chevron-downchevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram