Over Gekke Poppen

Welkom bij Gekkepoppen, het bedrijf met de grootste keuze in klassieke en opblaas Abraham en Sarah poppen van Nederland. Bij ons kunt u kiezen uit meer dan 70 Sarah poppen, meer dan 70 Abraham poppen en 40 geboorteborden, ooievaar op nest en opblaas baby's.

Wilt u een Sarah pop, Abraham pop, geboortebord of ooievaar huren, dan bent u bij Gekkepoppen aan het juiste adres. Wij verhuren de leukste, nieuwste  Sarah, Abraham poppen en geboorteartikelen.

Zelf afhalen bij ons in Hengelo of laten bezorgen in o.a. Hengelo, Enschede, Almelo, Enter, Rijssen, Borne, Oldenzaal, Haaksbergen, Denekamp, Nijverdal, Eibergen, Wierden, Delden, tot maximaal 30 km vanaf Hengelo. Wij versturen niet per post, wij bezorgen zelf en zetten de pop ook (gratis) voor je op.


U heeft geen tijd of niet de materialen in huis om een pop te maken, geen probleem. U bestelt via onze website of telefonisch en wij brengen en halen uw bestelling bij u thuis of op uw werk.


Woont u zelf ver weg of u bent verhinderd, in opdracht van u kunnen we de Sarah of Abraham pop ook plaatsen en weer ophalen. Een leuke verrassing voor de jarige.


Onze poppen zijn weerbestendig.


Bezorgen en ophalen doen wij 's avonds tussen circa 19.00 uur tot 21.00 uur en overdag in overleg. Het aflevertijdstip krijgt u bij de bevestiging door. Wilt u uw bestelling liever zelf afhalen, dat is mogelijk tussen 18.00-19.00 uur (andere tijden in overleg).

Wilt u een pop in eigen kleding, dat kan ook. De kleding dient u dan van te voren bij ons langs te brengen en wij kleden de pop er dan mee aan.