Sarah huren Almelo

Wil je een Sarah pop huren in Almelo, voor je vrouw, moeder, zus, buurvrouw, vriendin of collega, kies dan een passend model Sarah pop.  Hiervoor bent u bij Gekkepoppen aan het juiste adres. Het opzetten van een Sarah opblaasfiguur of traditionele Sarah pop in Almelo is al een feest, gezellig met je familie, de buurt of vriendengroep. Gekkepoppen heeft genoeg keuze, scherpe prijzen en een goede klantenservice. Maak er een feest van met ons ruime aanbod aan Sarah opblaaspoppen en klassieke poppen. Met keuze uit meer dan 70 modellen is er voor u in Almelo voldoende om uit te kiezen. Eenvoudig geeft u via onze webshop of telefonisch uw keuze door. We maken een Sarah huren voor hierdoor zeer eenvoudig. Kies uit meer dan 35 Sarah opblaasfiguren en meer dan 50 traditionele Sarah poppen. Heb je geen tuin dan hebben we speciaal voor binnen of balkon ook de nieuwe Indoor Sarah pop. Met zijn geringe afmeting en zeer stille luchtpomp past deze in elke woonkamer.

Je kunt de Sarah natuurlijk zelf bij ons ophalen, maar we kunnen de pop ook in Almelo bezorgen. Dit doen we op een afgesproken tijdstip in de avond (en zetten de Sarah dan ook voor je op) of overdag is ook mogelijk bij je thuis of bij de buren of op je werk, wat je zelf makkelijker vindt. Voor het bezorgen in Almelo, inclusief ophalen en gratis opzetten, betaal je circa € 20,- (afhankelijk van het adres).

Sarah verhuur in Almelo

Vroeger was een Sarah nog een grauwe oude vrouw, De huidige vijftiger is nog jong en dat zie je terug in ons grote aanbod! Er meer dan genoeg keuze als het gaat om de traditionele poppen en opblaasfiguren. In Almelo kunt u eenvoudig een Sarah huren die helemaal bij de tijd is. Is de nieuwe vijftiger een fanatieke sporter, tennisster, shopt ze graag of vindt zij wijntje lekker? Gekkepoppen heeft voor deze jarige zeker een passend model. Kijk daarom snel bij onze traditionele poppen en opblaasfiguren voor het juiste model.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram