Sarah huren Enschede

Een Sarah pop huren in Enschede voor je echtgenote, buurvrouw, vriendin of collega, dat doe je maar één keer. We hebben het dan over een feest dat begint met de bekende Sarah pop. Hiervoor bent u bij Gekkepoppen aan het juiste adres. Niet alleen als het gaat om het huren van een Sarah pop in Enschede, ook geven we u meer dan genoeg keuze, scherpe prijzen en een goede klantenservice.

Maak er een feest van met ons ruime aanbod aan Sarah opblaasfiguren en klassieke poppen. Met keuze uit meer dan 70 modellen is er voor u voldoende om uit te kiezen. Eenvoudig geeft u via onze webshop of telefonisch uw keuze door. We maken een Sarah huren voor u in Enschede hierdoor zeer eenvoudig.

Kies uit meer dan 35 Sarah opblaasfiguren en meer dan 50 traditionele Sarah poppen. Heb je geen tuin dan hebben we speciaal voor binnen of balkon ook de nieuwe Indoor Sarah pop. Met zijn geringe afmeting en zeer stille luchtpomp past deze in elke woonkamer.

Je kunt de Sarah natuurlijk zelf bij ons ophalen, maar we kunnen de pop ook in Enschede bezorgen. Dit doen we op een afgesproken tijdstip in de avond (en zetten de Sarah dan ook voor je op) of overdag is ook mogelijk bij je thuis of bij de buren of op je werk, wat je zelf makkelijker vindt.

Voor het bezorgen in Enschede betaal je tussen de circa € 8,- en € 19,- (Glanerbrug) afhankelijk van het adres. Dit bedrag is dan inclusief het weer ophalen van de pop. Opzetten van de klassieke pop of opblaasfiguur doen we gratis!

Sarah verhuur in Enschede doe je bij ons

Vroeger was een Sarah nog een grauwe oude vrouw, maar die tijd ligt gelukkig achter ons. De huidige vijftiger is actiever dan ooit en dat zie je terug in ons grote aanbod! Natuurlijk is er meer dan genoeg keuze als het gaat om de traditionele poppen en opblaasfiguren. Maar in Enschede kunt u net zo eenvoudig een Sarah huren die verder gaat dan het traditionele. Is de nieuwe vijftiger een fanatieke sporter, tennisster, shopt ze graag of vindt zij wijntje lekker? Gekkepoppen heeft voor deze jarige zeker een passend model. Kijk daarom snel bij onze traditionele poppen en opblaasfiguren voor het juiste model.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram