Sarah huren Rijssen

Wil je een Sarah pop huren voor in Rijssen? Maak van elke speciale verjaardag een onvergetelijk feest met Gekkepoppen.

Ben je op zoek naar een unieke en feestelijke manier om een bijzondere verjaardag te vieren in Rijssen? Ontdek dan onze uitgebreide collectie van maar liefst 70 Sarah poppen die te huur zijn bij Gekkepoppen! Maar tegenwoordig is zo'n pop niet alleen maar voor de 50-jarige. Ook al voor een 18-jarige hebben we mooie jonge modellen of voor een collega die met pensioen gaat, die zet je ook in het zonnetje.

 

Welke Sarah pop huren in Rijssen

Zo veel soorten mensen, zoveel soorten poppen kun je huren. Van een groot opblaasfiguur tot een leuke klassieke pop. De opblaasfiguren hebben we van 2,5 t/m 4,5 meter hoog, een echte blikvanger dus. Of een traditionele pop, wel in een modern jasje uiteraard. Deze poppen zijn overal te plaatsen en zijn weerbestendig.

Van een sportieve Sarah tot bijvoorbeeld een Vrolijke. Ook meer ludieke opblaasfiguren ontdekt u in ons aanbod. Een een feestvarken of kapster bijvoorbeeld. Neemt u rustig de tijd om onze mogelijkheden af te stemmen op uw wensen.

Het hoeft natuurlijk niet perse te gaan over de 50e verjaardag. Met ons aanbod kan eigenlijk iedere verjaardag extra in het zonnetje gezet worden. Ook een bruiloft of een jubileum kan dankzij onze figuren extra aandacht gegeven worden. U bepaalt het. Kijk dus lekker rond op onze website en ontdek het figuur dat past bij uw bijzondere dag.

 

Snel en gemakkelijk Sarah huren in Rijssen

Een bruiloft, verjaardag of een 50ste verjaardag organiseren is vaak al een tijdrovende en vaak prijzige aangelegenheid. Onze prijzen spreken voor zich, maar ook het huren van een Sarah in Rijssen kost u weinig tijd. Door simpelweg enkele opties te selecteren plaatst u uw bestelling en zorgen wij voor de rest.

Het plaatsen van de poppen en opblaasfiguren is eenvoudig en dit heeft u snel geregeld. Het spreekt voor zich dat alle toebehoren van de pop bij het pakket inbegrepen zijn. Of wilt u liever de pop laten bezorgen en opzetten? Ook dat is mogelijk. U geeft dit eenvoudig bij het bestellen aan.

Ook heeft u bij ons de keuze voor extra accessoires, zoals een LED-straler die uw Sarah ook in het donker bijna letterlijk in het zonnetje zet.

 

Waarom kiezen voor Gekkepoppen

  • Enorme keuze: Met 140 verschillende modellen zit er zeker weten een pop bij die perfect past bij de jarige job. Van klassiek tot een groot opblaasfiguur, we hebben voor elk wat wils.
  • Bezorg- en opzetservice in Rijssen: Geen gedoe met het ophalen en terugbrengen! Wij zorgen voor de bezorging én het opzetten van de pop op locatie. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van het feest.
  • Zelf afhalen in Hengelo: Liever zelf de pop ophalen? Geen probleem! Ons afhaalpunt in Hengelo staat voor je klaar. Het pakket past in een normale personenauto, 7 dagen per week staan we voor je klaar
  • Eenvoudig online bestellen: Bestellen was nog nooit zo makkelijk! Via onze website kun je eenvoudig en snel de pop van jouw keuze reserveren. Bekijk meteen de beschikbaarheid en regel alles online.
  • Telefonisch bestellen: Liever persoonlijk contact? Geen probleem! Bel ons gerust om je bestelling door te geven of om advies te vragen. Tussen 9.00-22.00 uur staan we altijd voor je klaar.
  • Directe beschikbaarheid: Bij online bestellen zie je direct welke poppen beschikbaar zijn op de gewenste datum. Zo ben je verzekerd van de perfecte pop voor het feest.
 

Huur bij ons, de grootste aanbieder van poppen in Oost Nederland, voor een complete en zorgeloze ervaring. Maak van elke verjaardag een feest om nooit te vergeten! Reserveer vandaag nog jouw Abraham pop bij Gekkepoppen. Bekijk snel de grootste collectie poppen van oost Nederland

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram