Sarah huren Rijssen

De keuze om een Sarah te huren in Rijssen is logisch. Een 50e verjaardag is een bijzondere gelegenheid, maar natuurlijk te incidenteel om de aanschaf van een Sarah te rechtvaardigen. Als u beschikt over voldoende keuze in het huren van een Sarah in Rijssen, onder voorwaarden die in uw voordeel liggen, dan is dit natuurlijk een ideale oplossing. Een Sarah is een traditie die al zo lang teruggaat dat we niet eens meer zeker weten wanneer het precies begon. Een Sarah is onmisbaar bij deze bijzondere verjaardag. Op zijn minst als u kunt beschikken over meer dan voldoende keuze, aantrekkelijke prijzen en een zeer vriendelijke service.

Als u een Sarah wilt huren in Rijssen, dan geven wij u in ieder opzicht het voordeel. Niet alleen als het gaat om een 50ste verjaardag, maar vrijwel iedere jarige job of bruidspaar kan met onze artikelen goed in het zonnetje gezet worden.

Welke Sarah gaat u huren in Rijssen?

Zoals gezegd geven wij u meer dan genoeg keuze. De bekende uitvoering, die op ludieke wijze het ouder worden weergeeft, ontbreekt natuurlijk niet. Maar ook al gaat het hier om een oer-Hollandse traditie betekent dat niet dat Sarah niet meegaan met hun tijd. Ludiek, speels maar ook thematisch kunt u uw keuze maken uit ons assortiment.

Van een sportieve Sarah tot bijvoorbeeld een Vrolijke. Ook meer ludieke opblaasfiguren ontdekt u in ons aanbod. Een een feestvarken of kapster bijvoorbeeld. Neemt u rustig de tijd om onze mogelijkheden af te stemmen op uw wensen.

Het hoeft natuurlijk niet perse te gaan over de 50e verjaardag. Met ons aanbod kan eigenlijk iedere verjaardag extra in het zonnetje gezet worden. Ook een bruiloft of een jubileum kan dankzij onze figuren extra aandacht gegeven worden. U bepaalt het. Kijk dus lekker rond op onze website en ontdek het figuur dat past bij uw bijzondere dag.

Snel en gemakkelijk Sarah pop huren in Rijssen

Een bruiloft, verjaardag of een 50ste verjaardag organiseren is vaak al een tijdrovende en vaak prijzige aangelegenheid. Onze prijzen spreken voor zich, maar ook het huren van een Sarah in Rijssen kost u weinig tijd. Door simpelweg enkele opties te selecteren plaatst u uw bestelling en zorgen wij voor de rest. Het plaatsen van de poppen en opblaasfiguren is eenvoudig en dit heeft u snel geregeld. Het spreekt voor zich dat alle toebehoren van de pop bij het pakket inbegrepen zijn. Ook heeft u bij ons de keuze voor extra accessoires, zoals een LED-straler die uw Sarah ook in het donker bijna letterlijk in het zonnetje zet.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram