Sarah opblaaspop huren

Een bijzondere verjaardag verdient een bijzondere viering, en wat is er nu specialer dan het verrassen van je echtgenoot, buurvrouw, collega, clubgenoot, of bezorgservice met een levensgrote Sarah opblaaspop? In Twente hoef je niet verder te zoeken dan Gekkepoppen, de grootste verhuurder van opblaasfiguren in Oost Nederland. Met een breed assortiment, gratis opzetservice en de mogelijkheid tot zelf afhalen in Hengelo, maken wij het organiseren van een onvergetelijke avond voor de verjaardag van de Sarah een fluitje van een cent.

Wist je dat het huren van een opblaasfiguur al lang niet meer alleen is voor de 50-jarige. Ook voor 18, 21, 25, 30, 40, 60 of 80 jarigen verhuren we inmiddels veel poppen. Door ons grote assortiment kun je ook modellen kiezen met een jong of juist een oud uiterlijk. Elke bijzondere leeftijd verdient een beetje extra aandacht toch?

 

Assortiment Sarah opblaaspop

Gekkepoppen biedt een grote selectie van grote en kleine opblaasbare Sarah poppen, zodat je kunt kiezen wat het beste past bij de jarige Sarah.  Gekkepoppen heeft voor elk wat wils. Bovendien zijn alle opblaasfiguren compleet geleverd met haringen, gondzeil, blower, verlengsnoer van 10 meter en een geluidreducerende afdekbox voor de blower, zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Voor elke 50-jarige zit er wel een geschikte pop bij. Een sportief, shoppend, in badpak, Tirol, met wijn of een Hippe Sarah opblaaspop. Wij hebben keuze genoeg. Een echte Twente traditie kan aan haar deur natuurlijk niet voorbij gaan.

 

Sarah pop laten bezorgen of zelf afhalen

De service van Gekkepoppen gaat verder dan alleen het leveren van een opblaasbare Sarah pop. De gratis opzetservice zorgt ervoor dat het opzetten van het opblaasfiguur moeiteloos verloopt. Of je nu kiest voor zelf afhalen in Hengelo of de bezorgservice inschakelt, Gekkepoppen zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. De plaatsing van de opblaaspop kan op de avond voor de verjaardag van de Sarah worden geregeld, zodat de verrassing perfect getimed is.

Bezorgen doen we tot 30 km om Hengelo. O.a. in Borne, Delden, Haaksbergen, Hengevelde, Enschede, Oldenzaal, Denekamp, Ootmarsum, Almelo, Wierden, Rijssen, Enter, Goor, Markelo of Holten.

 

Bestellen Sarah opblaasfiguur

Het bestellen van een opblaasbare Sarah pop bij ons is zeer eenvoudig. Of je nu de voorkeur geeft aan online bestellen via de gebruiksvriendelijke website (je ziet direct op je keuze nog beschikbaar is) of liever telefonisch contact opneemt voor persoonlijk advies, Wij staat voor je klaar. Met slechts een paar klikken of een belletje breng je de feestelijke sfeer binnen handbereik.

 

Indoor en Outdoor Plezier

Of de viering nu binnen of buiten plaatsvindt, Gekkepoppen heeft opblaaspoppen die geschikt zijn voor beide omgevingen. De indoor opblaaspoppen zijn perfect voor feesten binnenshuis, op je werk of op de feestlocatie, terwijl de outdoor opblaaspoppen bestand zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Zo ben je verzekerd van een succesvolle verrassing, ongeacht de locatie van het feest.

 

Ook voor Bedrijven

Wij levert niet alleen aan particulieren, maar is ook de ideale partner voor bedrijven die een speciale gelegenheid willen vieren. Of het nu gaat om een collega die jarig is of met pensioen gaat, een opblaasbare Sarah pop van Gekkepoppen voegt een humoristisch tintje toe aan de viering.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram