Sarah pop 50 jaar huren

Gekkepoppen is dé plek om een opblaasbare Sarah 50 jaar pop te huren voor jouw feest. Of je nu een verrassing wilt organiseren voor een vriendin, buurvrouw, moeder of collega, wij hebben de perfecte Sarah opblaaspop of klassieke pop voor jou. Je kiest eenvoudig online de leukste 50 jarige pop uit, selecteer de data en bestel er nog wat leuke versiering bij. Je ziet direct of de Sarah op voorraad is.

Met onze unieke en verschillende collectie opblaas en klassieke Sarah poppen, kun je altijd een bijpassende pop vinden die bij de jarige past. Maak het feest nog leuker door de pop te personaliseren door bijvoorbeeld haar lievelingskleur, haar hobby of een kenmerkende eigenschap uit te lichten. Zo weten alle gasten en buren precies waar het feest voor is.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende formaten poppen. Of je nu een kleine pop wilt huren voor binnen, onze indoor poppen, of een gigantische pop voor in de tuin, wij hebben het allemaal. Onze grootste pop is bijvoorbeeld 4,5 meter hoog en zorgt voor een echt kolossale verrassing.

 

Sarah pop 50 jaar ophalen of laten bezorgen

Maar het gemak houdt niet op bij de keuze van de pop. Bij Gekkepoppen kun je ook genieten van thuisbezorging met onze eigen bezorgservice. Je hoeft zelf niet meer op pad om de pop op te halen, wij brengen hem op een afgesproken tijdstip bij de 50-jaige Abraham zodat je er zelf ook bij bent en zetten de pop dan voor je op. Na gebruik halen we de pop weer op, hoef je zelf niks voor te doen. We bezorgen tot maximaal 30 km om Hengelo.

Wil je de pop voor de 50 jaar Abraham toch liever zelf afhalen en opzetten. Dat kan uiteraard ook. Dit kan 7 dagen per week. Van maandag t/m zaterdag tussen 16.30-18.00 uur en op zondag tussen 18.00-19.00 uur.

Gekkepoppen biedt jou de meest unieke en persoonlijke verrassing voor de jarige Sarah. Huren doe je gemakkelijk en snel bij ons!

 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram