Sarah pop huren Borne

Wil jij een leuke Sarah pop huren voor in Borne? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bezorgen namelijk jouw opblaasbare Sarah pop of klassieke Sarah pop thuis in Borne. Gekkepoppen is de grootste aanbieder van Sarah en Abraham poppen in Oost-Nederland. Gemakkelijker dan bij ons wordt het dus niet. Wij installeren de pop zelfs voor je zonder meerprijs. Voor het bezorgen van de pop in Borne rekenen we ongeveer € 8.50 dat is inclusief weer ophalen en opzetten. Bezorgen doen we standaard in de avond op een afgesproken tijdstip. Maar overdag kan zeker ook, dus ook op je werk of bij de buren.

Kies uit meer dan 35 Sarah opblaasfiguren en meer dan 50 traditionele Sarah poppen. Heb je geen tuin dan hebben we speciaal voor binnen of balkon ook de nieuwe Indoor Sarah pop. Met zijn geringe afmeting en zeer stille luchtpomp past deze in elke woonkamer.

Verhuur Leukste Sarah pop in Borne

Of het nu gaat om een grijze ouder lijkend model met grijze krullen een jonge Sarah pop met wijn of een Vrolijke Sarah wij hebben een zeer ruime keuze in opblaasfiguren en klassieke poppen. Daar is voor Borne zeker wat bij.
Voor elke jarige hebben wij een mogelijkheid. Je kunt deze bijzondere 50 jarige verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Een opblaas Sarah in de tuin, op het werk, op het balkon, op de feestlocatie of binnen in huis in Borne...die kunnen wij leveren. De Sarah in Borne kan er niet omheen vooral niet met een groot opblaasfiguur.

Vind je het lastig om de pop zelf af te halen en op te zetten, wij kunnen dit voor je doen. Met onze eigen bezorgservice kunnen wij dit als geen ander. Je mag je Sarah pop uiteraard ook zelf bij ons afhalen, alles past in een normale personenauto.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

cross-circlechevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram