Sarah pop huren Hengelo

De leukste en mooiste Sarah pop huur je in Hengelo.

Wil jij een Sarah pop huren voor in Hengelo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt niet alleen zelf afhalen bij ons, wij bezorgen namelijk jouw opblaasbare Sarah pop of klassieke Sarah pop gratis thuis in Hengelo. Gekkepoppen is de grootste aanbieder van Sarah en Abraham poppen in Oost-Nederland. Gemakkelijker dan bij ons wordt het dus niet. Wij installeren de pop zelfs voor je zonder meerprijs.

Kies uit meer dan 35 Sarah opblaasfiguren en meer dan 50 traditionele Sarah poppen. Heb je geen tuin dan hebben we speciaal voor binnen of balkon ook de nieuwe Indoor Sarah pop. Met zijn geringe afmeting en zeer stille luchtpomp past deze in elke woonkamer.

Sarah pop verhuur Hengelo

Of het nu gaat om een grijze ouder lijkend model of een jong en hip Sarah opblaasfiguur, wij hebben een zeer ruime keuze. Voor elke jarige hebben wij een mogelijkheid. Je kunt deze bijzondere 50 jarige verjaardag natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan. Een opblaas Sarah in de tuin, op het werk, op het balkon, op de feestlocatie of binnen in huis in Hengelo...die kunnen wij leveren. Er is voor de Sarah geen ontkomen aan.

Vind je het lastig om de pop zelf af te halen en op te zetten, wij kunnen dit voor je doen. Met onze gratis bezorgservice in Hengelo kunnen wij dit als geen ander.

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

cross-circlechevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram