Sarah pop

Sarah pop van Gekkepoppen

Ben jij op zoek naar dé manier om een 50e verjaardag onvergetelijk te maken? Zoek niet verder! Vier deze mijlpaal in stijl door een levensechte of grote opblaas Sarah pop bij Gekkepoppen in Hengelo te huren. Onze klassieke en Sarah opblaasfiguren zijn de perfecte toevoeging aan de verjaardagsviering.

Met onze verhuurservice kun je kiezen uit 70 prachtige Sarah poppen, elk met unieke Thema en accessoires. Wil je een klassieke of opblaas Sarah? Of misschien een sportieve variant die past bij haar passie? Het kan allemaal! Personaliseer jouw Sarah pop en laat haar stralen in de voortuin, waardoor de hele buurt weet dat het tijd is om haar 50e verjaardag te vieren.

 

Welke soort Sarah pop huren

Opblaas Sarah: De meest gekozen pop is het opblaasfiguur. Te huur in de hoogte van 2.5 t/m 4 meter. Voor de grote maar ook voor de kleine tuin is er dus een opblaaspop. Deze zijn in diverse thema's, beroepen of hobby's te huur. Standaard leveren wij een uitgebreid installatiepakket mee om op te zetten inclusief een geluidreducerende afdekbox voor de blower.

Klassieke Sarah: Dit zijn de pop van circa 170 cm hoog en hebben geen stroom nodig en zijn dus overal te plaatsen. In zittende uitvoering, op een fiets, achter een rollator. Deze poppen zijn ook te customizen door ons zodat de pop nog meer op de echte Sarah lijkt.

Indoor Sarah: Opblaasbaar en speciaal voor binnen gebruik. Denk aan kantoor, huiskamer of op de feestlocatie. Door de interne blower is deze fluiter stil.

 

Waarom kiezen voor een gehuurde Sarah pop

Unieke Traditie in Twente: Het plaatsen van een Sarah pop is een eeuwenoude traditie die nog steeds springlevend is. Geef een knipoog naar het verleden terwijl je de toekomst verwelkomt!

Verras de Jarige: Stel je de glimlach op het gezicht van de jarige voor wanneer ze ontdekken dat er een prachtige Sarah pop in hun voortuin staat. Een verrassing die ze zich nog lang zullen herinneren.

Grote keuze uit poppen: Kies uit ons 70 Sarah poppen een thema dat bij de jarige past. Of het nu sportief, chique, grappig of feestelijk is, wij hebben de perfecte Sarah pop voor elke persoonlijkheid.

 

Sarah pop bezorgen of ophalen

Maak je geen zorgen over de logistiek; wij zorgen voor de levering, plaatsing en ophaling. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van het feest en de bewonderende blikken van vrienden en familie. Bezorgen doen we in Twente en Achterhoek tot maximaal 30 kilometer om Hengelo (o). De Sarah pop bezorgen en op zetten doen we o.a. in Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Almelo, Haaksbergen, Borne, Delden, Wierden, Rijssen, Denekamp, Ootmarsum, Goor en Hengevelde.

Wil je liever zelf plaatsen of zelf afhalen bij ons in Hengelo... dat is geen probleem.  7 Dagen per week staan wij voor je klaar.

 

Gemakkelijk online bestellen

Bekijk ons gehele assortiment en prijzen op onze website. Door de begin- en einddatum in te voeren zie je ook direct of deze Sarah pop beschikbaar is voor jou huurperiode.  Kom je er niet uit... kun je ons altijd bellen. We zijn  tussen 9.00-22.00 uur bereikbaar. Dus wacht niet langer! Huur nu jouw Sarah pop en maak van haar 50e verjaardag een viering die de boeken ingaat. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij deze speciale dag extra bijzonder kunnen maken!

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

chevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram