Skytube huren

Opvallende Skytubes huren in maar liefst 8 kleuren!

Bij het organiseren van een open dag, clubdag, of ander evenement, is het van groot belang om de aandacht van je bezoekers te trekken. Een effectieve manier om dit te doen is het gebruik van opvallende decoratie die de sfeer van het evenement versterkt en de nieuwsgierigheid van mensen wekt. Een van de meest indrukwekkende en feestelijke manieren om dit te bereiken, is door het huren van een kleurrijke Skytube.

Skytubes die de aandacht trekken

Onze Skytubes zijn verkrijgbaar in maar liefst 8 verschillende kleuren, waardoor je de perfecte kleurencombinatie kunt kiezen die past bij je huisstijl, het thema of de branding van je evenement. Lijk voor alle kleuren in deze link. Of je nu op zoek bent naar een opvallende rode tube voor een opwindende sfeer of een rustige blauwe tube voor een kalmerend effect, we hebben alle kleuren om aan jouw wensen te voldoen.

Indrukwekkende hoogte van 6 meter

Met een hoogte van maar liefst 6 meter steken onze Skytubes boven alles uit en zijn ze vanuit de verte zichtbaar. Deze indrukwekkende hoogte zorgt ervoor dat je evenement niet onopgemerkt zal blijven en trekt de aandacht van voorbijgangers. Of je nu een festival, beurs, of bedrijfsfeest organiseert, onze Skytubes voegen een visuele impact toe die je gasten niet snel zullen vergeten.

Verlichte Skytubes voor een betoverend effect

Om je evenement nog specialer te maken, bieden we verlichte Skytubes aan. Deze tubes zijn voorzien van verlichting die een betoverend en feestelijk effect creëert, vooral in de avonduren. De zachte gloed van de verlichting voegt een magisch tintje toe aan de atmosfeer en zorgt ervoor dat je evenement zowel overdag als 's nachts opvalt.

Huur bij Gekkepoppen in Hengelo voor een onvergetelijk evenement

Wil je jouw evenement in Twente onvergetelijk maken? Dan ben je bij Gekkepoppen in Hengelo aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van feestelijke en opvallende opblaasfiguren, waaronder onze indrukwekkende Skytubes. Als een lokaal bedrijf begrijpen we de behoeften van onze klanten in de regio Twente en zorgen we ervoor dat je evenement vlekkeloos verloopt.

Eenvoudig opzetten en levering in Twente

Het huren van onze Skytubes is niet alleen een visueel indrukwekkende keuze, maar ook een praktische. Ze zijn eenvoudig op te zetten en te plaatsen waar je maar wilt. Ons team staat klaar om je te assisteren bij het installeren van de Skytubes op jouw evenementlocatie. Naast zelf afhalen bij ons bieden we bovendien levering in Twente, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het transport. We brengen de Skytubes rechtstreeks naar jouw evenementlocatie, zodat je je kunt concentreren op het creëren van een geweldige ervaring voor je gasten. We verhuren de skytubes o.a. in Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Almelo, Wierden, Rijssen, Borne, Hengelo, Goor en Delden.

 

Afhalen en retourneren

Binnenhavenstraat 70-B
7553 GK Hengelo (OV)

7 dagen per week
Ma - zat  16.30-18.00 uur
Zondag  18.00-19.00 uur

Andere tijden alleen in overleg!
Afhaal/retour alleen op afspraak!!

Wij zijn bereikbaar

Ma t/m zat 9.00-22.00
Woensdag 14.00-22.00
Zondag 16.00-22.00

cross-circlechevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram