Uw winkelwagen is leeg!

Algemene voorwaarden

Borg
Voor de artikelen die Gekkepoppen u ter beschikking stelt zijn wij genoodzaakt borg te vragen, deze bedraagd € 50,-. Wanneer na afloop alle artikelen onbeschadigd aanwezig blijken te zijn krijgt u het volledige bedrag terug. Indien men niet thuis is bij het ophalen van het gehuurde, wordt de borg alleen per bank teruggestort.  


Reiskosten en levering
De door u gehuurde materialen worden vanaf € 22.50,- gratis bezorgt in Hengelo (o). Voor leveringen buiten Hengelo rekenen wij een reiskostenvergoeding van € 0,28 per gereden kilometer (4x de afstand). Dit te bepalen volgens de ANWB routeplanner via de kortste route. Maximale afstand voor bezorgen is 40 km enkele afstand. Voor bezorgorders onder de € 22,50 binnen Hengelo rekenen we € 7.50 bezorgkosten, buiten Hengelo € 7.50 + € 0.28 p/km. Afhalen kan ook, dat is mogelijk tussen 18.00 - 19.00 uur. Bezorgen doen we tussen 19.00-21.30 uur. Bij de bevestiging van uw bestelling ontvangt u een aflevertijdstip, bijvoorbeeld tussen 19.30-19.45 uur.

  

Overige

Betaling van huur en borg moet bij het aflevering van de gehuurde materialen worden voldaan. Bij het onbeschadigd retourneren van de artikelen ontvangt u de borg terug. Achteraf betalen is niet mogelijk! Het is uitsluitend mogelijk contant te betalen bij aflevering of vooruit via bank. Vanaf windkracht 5 houden wij het recht voor om uw bestelling van een opblaaspop te annuleren en in overleg met u een klassiek model naar keuze te leveren. Getoonde foto's van de poppen kunnen in detail afwijken van de geleverde poppen.


De huur geldt voor 4 dagen
Artikel worden 's avonds afgeleverd of opgehaald, dat is de 1e dag, de 4e dag wordt het 's avonds weer opgehaald.

Voorbeeld:
U besteld een pop met afleverdatum 2 mei. De pop wordt dan op 2 mei tussen 19.00 - 21.00 uur afgeleverd en op 5 mei tussen 19.30 - 21.30 uur opgehaald.

De huur voor opblaasartikelen is 1 dag korter!

 

Om foto's van deze website te gebruiken dient toestemming aan Gekkepoppen gevraagd te worden.