Sarah of Abraham pop huren voor binnen

24 januari 2023
Speciaal voor in huis of op kantoor verhuren wij Indoor Sarah en Abraham poppen.

Heb je geen tuin voor het huis, woon je in een appartement, wil je je collega op het werk verrassen voor zijn of haar verjaardag, of wil je een Sarah of Abraham pop huren voor op de feestlocatie? Dan zijn onze Indoor Sarah en Indoor Abraham modellen een geschikte oplossing. Klein genoeg om overal neer te zetten en toch groot genoeg om goed op te vallen.

In de woonkamer, op kantoor of bij het feest, deze indoor opblaaspoppen zijn een leuke aanvulling voor een onvergetelijke dag. Door de verwisselbare cijfers kunnen alle leeftijden van 0-99 er op. De poppen zijn voorzien van verlichting voor een extra feestelijke uitstraling. Door de zeer stille pomp blaast de pop zichzelf op, je hoeft ze niet vast te zetten, ze blijven uit zichzelf staan. Eenmaal weer opgevouwen kun je het pakketje zelfs lopend of op de fiets meenemen.

© 2023 Gekke Poppen
Website ontwikkeling door Webdegelijk
chevron-downchevron-up-circlechevron-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram