Sarah Pop huren

 

Wil jij je jarige echtgenoot, vriendin, buurvrouw, collega, teamgenoot, moeder of dochter verrassen met haar 50 jarige verjaardag? Dat wil je natuurlijk op een originele en opvallende wijze laten zien! Huur dan een grote Sarah opblaaspop of traditionele pop die precies bij de jarige past.

Gekkepoppen heeft 38 verschillende opblaasbare poppen voor je op voorraad en meer dan 50 traditionele Sarah poppen. Welke eigenschappen, hobby’s, sport of uiterlijk de jarige Sarah ook heeft, wij hebben het bijna allemaal.

 

Een Sarah pop huren is echter niet alleen meer voor de 50 jarige. Wordt er iemand 18, 25, 30, 40, 50, 90 etc jaar of gaat met pensioen? Laat iedereen het weten! Een halve Sarah kan nartuurlijk, of gewoon een hele met 25 er op, dan is de keuze al veel groter. Met een opblaas of klassieke Sarah van ons uit Hengelo voor haar deur, op haar werk, of op de feestlocatie verrast u de jarige en de gasten zullen het ook leuk vinden. Zorg met deze feestelijke uitstraling dat de verjaardag niet stilletjes en ongemerkt voorbij gaat.

 

We hebben Sarah opblaaspoppen tot wel 4,5 meten hoog. Ook kunnen we de klassieke poppen aankleden naar uw eigen specifieke wens. Onze poppen zijn weerbestendig, en alle accessoires welke bij de pop op de foto staan leveren wij mee. We leveren alleen kwaliteits poppen, geen namaak of gevulde strozakken. De meeste van onze huurders komen uit Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Haaksbergen, Almelo, Delden, Rijssen, Enter, Nijverdal, Groenlo. Maar door onze grote keuze ook uit Winterswijk, Nijverdal, Goor, Denekamp, Raalte en zelfs af en toe uit het westen en zuiden van het land.

 

Snel op te zetten opblaasfiguur

De opblaas poppen kunt u eenvoudig zelf opzetten, thuis of op uw werk, het liefst met z’n tweeën, dan staat 'ie zo. Nadat u de opblaaspop uit de tas haalt sluit u er de meegeleverde ventilator op aan.

Met ons GRATIS Optimaal Installatiepakket heb je direct alles bij de hand.

Een geluidsreducerende afdekbox voor de pomp, verlengsnoer, grondharingen, grondzijl en stekkersafe, alles zit erin. In 1 minuut blaast u daarmee de pop helemaal op. Aan de pop zitten scheerlijnen met haringen die u in de grond steekt zodat de pop goed vast staat. Of het nu regent, warm of koud is, de pop is geschikt voor elk jaargetijde.
Bang dat de opblaaspop zorgt voor teveel herrie in de straat...met onze poppen dus niet.

 

Bezorgservice

Wij bezorgen met onze eigen bezorgservice met een tijdslot van 15 minuten en wij halen het ook weer voor je op. Bij ons hoef je dus geen halve dag te wachten voordat het pakket wordt  afgeleverd en je hoeft deze dus ook niet zelf bij een PostNL punt in te leveren, dat doen wij dus allemaal voor je en je hoeft er niet eens voor thuis te zijn.

Als u ervoor kiest de pop te laten bezorgen dan kunnen we deze ook gratis voor je opzetten, heeft u door ook geen omkijken meer naar. Maar we kunnen uiteraard ook op je werk of bij de buren afleveren zodat de jarige niks door heeft.

Binnen Hengelo is bezorgen gratis, buiten Hengelo rekenen we € 0.30 p/km. Bezorgen doen we tussen 19.00-21.00 uur of overdag op een afgesproken tijdstip. Bezorgen doen we o.a. in Enschede, Almelo, Borne, Buurse, Beckum, Delden, Enter, Goor, Haaksbergen, Holten, Nijverdal, Oldenzaal, Ootmarsum, Rijssen, Wierden, Groenlo tot 30 km vanuit Hengelo. Kiest u ervoor de pop ook weer te laten ophalen dan hoeft u de pop niet zelf af te breken dan doen wij dat voor u.

 
Sarah pop zelf afhalen

Wilt u uw bestelling zelf afhalen dan kan dat 7 dagen per week tussen 18.00-19.00 uur (andere tijden overdag in overleg) aan de Binnenhavenstraat 70b in Hengelo, enkele minuten vanaf de A35, snel te bereiken dus. Het pakket kan in elke auto vervoerd worden.

 

Hoe lang Sarah huren?

De standaard huurtermijn is 3 dagen. De eerste dag wordt ie opgezet en de op de derde dag halen we 'm op of brengt u ‘m zelf terug. Extra dagen zijn bij te bestellen voor € 5,- dag.
Heeft u een pop voor maar 1 dag nodig bijvoorbeeld omdat uw collega 50 wordt, daar hebben wij een speciaal tarief voor.

 

Beschikbaarheid Sarah pop

Wilt u zeker weten welke poppen beschikbaar zijn op de dagen dat u ‘m nodig heeft? Of heeft u nog andere vragen app of bel Gekkepoppen op 0641382234.

 

Breed assortiment Sarah poppen

Zoek je een pop voor iemand die sportief is of een hobby heeft bekijk dan ons assortiment poppen eens.
Met een knipoog naar ‘Ouderdom komt met gebreken’ reserveer je een Sarah met scootmobiel.
Mist je Sarah geen uitverkoop, fitnessavond, glaasje wijn, vakantie of heeft ze een leuke hobby.
Rijdt jou Sarah brommer of motor, ook daar hebben we enkele modellen voor zowel opblaasbaar als klassiek.
Een opblaas feestboog is een mooie blikvanger voor een feest bij je thuis of op de feestlocatie. Tevens zeer ideaal als je geen of een kleine voortuin hebt.

 

 

Vanaf € 12.50 voor 4 dagen!
Is het budget beperkt of wil je de Sarah liever helemaal zelf aankleden kies dan voor een kale staande of een zittende Sarah pop. Die kun je zelf aankleden en is ook weerbestendig!